Kremy na noc

Caudalie Resveratrol [Lift], Night Infusion Cream Krem na noc przeciwzmarszczkowy

• 9 grudnia 2024 o 22:23
    Godny polecenia krem
    Od dłuższego czasu poszukiwałam kremu na noc, który nie tylko nawilża, ale także aktywnie wspomaga regenerację skóry. Caudalie Resveratrol Night Infusion Cream okazał się prawdziwym odkryciem! Już po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moja skóra wygląda na bardziej wypoczętą i sprężystą. Konsystencja jest niezwykle przyjemna – krem jest bogaty, ale szybko się wchłania, pozostawiając uczucie komfortu i lekkości. Największą zaletą tego produktu jest dla mnie jego działanie przeciwstarzeniowe. Dzięki zawartości resweratrolu i naturalnych składników aktywnych, moja skóra stała się bardziej jędrna, a drobne linie wydają się wygładzone. Doceniam także delikatny, naturalny zapach, który w żaden sposób nie jest przytłaczający. Dodatkowym plusem jest to, że krem nie zapycha porów, co jest dla mnie ważne, bo mam skórę mieszaną. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam wyraźną poprawę elastyczności skóry i jej ogólnego wyglądu – stała się bardziej promienna i nawilżona. Zdecydowanie polecam ten krem osobom szukającym luksusowej pielęgnacji na noc, szczególnie jeśli zależy im na poprawie jędrności i walce z oznakami starzenia. To kosmetyk, do którego z pewnością będę wracać!
    • Skład
    • Działanie przeciwzmarszczkowe
    • Szata graficzna marki
  • 18 czerwca 2024 o 20:35
    Jest bardzo okej
    krem posiadam od miesiąca, i używam go codziennie na noc, na razie nie ma wielkich efektów, ale jakieś już są, i są to: lepsze ujędrnienie, milutka skóra o poranku, widoczne nawilżenie. Świetnie współgra z retinalem, którego używam półtora miesiąca
    Zalety:
    • bogata konsystencja
    • możliwość refill ( w przypadku nowej wersji ) - wychodzi 40zł taniej za 50ml
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • produkt trzeba dokładnie wmasować, bo inaczej zostają smugi
    Ata77
    18 listopada 2022 o 21:49
    Wart zauważenia
    Mam cerę dojrzałą z przebarwieniami, zmarszczkami mimicznymi, utratą jędrności. Generalnie "całe życie" mieszana, od pewnego czasu w niektórych partiach przesuszona, wymagająca nawilżenia.
    Zalety:
    • krem dość gęsty, przez co wydajny, naprawdę niewielka ilość służyła mi do pokrycia całej twarzy
    • zauważalne odczucie: doskonałe nawilżenie skóry, brak napięcia, skóra miękka w dotyku, gładka
    • po przebudzeniu rano (stosowałam na noc) brak ściągnięcia, wrażenie wypoczętej skóry
    • produkt wegański o dobrym składzie
    • nie podrażniał
    Wady:
    • zapach...kojarzy mi się z zapachem...alg morskich, mógłby ładniej pachnieć, choć dramatu nie było
    • cena niestety
    thequre
    9 czerwca 2022 o 13:42
    Lubię go!
    Polubiłam markę za dobre, naturalne składy i wegańską politykę firmy. Krem spełnia swoje zadania pielęgnacyjne. Skóra jest dobrze nawilżona, uspokojona, napięta, a drobne zmarszczki minimalizują się. Polecam dla osób o wrażliwej cerze. Używałam go w momencie jakiegoś podrażnienia skóry i ten krem pomógł mi się z tym uporać. Produkt bardzo wydajny. Słoiczek miałam prawie rok. Zapach subtelny.
    • Spełnia obietnice producenta
    • Ładny, subtelny zapach
    • Dobry dla wrażliwych cer
  • 5 listopada 2020 o 3:49
    Polubiliśmy sie!
    Bardzo dobry krem nocny. Daje wystarczajaco dobre nawilzenie, w polaczeniu z jakims dobrym serum jest super. Twarz po przebudzeniu jesr bardzo delikatna, mila w dotyku i promienna. Mam wrazenie, ze faktycznie dziala przeciwzmarszczkowo i ujedrnia skore. Zapach jest bardzo przyjemny i umila nocna pielegnacje!
    W strefie wolnocłowej

Zobacz także inne Kremy na noc