Kremy i maski do rąk

Venus Regenerujący krem do rąk `Melon i banan`

• 19 września 2024 o 22:41
    Słaby krem
    Bardzo przeciętny krem. Nawilżenie jest krótkotrwałe, co sprawia że trzeba go dość często ponowieni aplikować. Formuła lekka, ale bardzo niewydajna. Zapach jest mocno bananowy, ale jest to taki sztuczny chemiczny banan. Opakowanie jest przesłodkie, ale niestety dość szybko zmyły mi się z niego wszystkie malowania.
    Inne
  • 14 marca 2024 o 11:22
    Uroczy krem, całą robotę robi jego opakowanie
    Krem zamknięty jest w fajnym , chwytliwym opakowaniu . Jest to imitacja misia, któremu odkręca się główka( jest to wieczko od kremu). Krem ma kolor biały i jego konsystencja jest dość gęsta. Zapach produktu jest naprawdę przyjemny, dominują jednak nuty bananowe. Krem szybko wchłania się i nie pozostawia po sobie tłustego filmu. Nawilża dłonie ale efekt nawilżenia nie jest długotrwały. Trzeba kilka razy dziennie go zaaplikować by skóra na dłoniach nie była tak sucha. Tak więc nie jest to dogłębne nawilżenie ze strony produktu. Mimo wszystko produkt jest wydajny pomimo, że nie jest dużych rozmiarów. Myślę, że jest to fajny produkt, który może zachęcić też dzieci do codziennej pielęgnacji poprzez pomysłowy design.
    Zalety:
    • ciekawe opakowanie
    • ładny zapach
    • niska cena
    Wady:
    • słabo nawilża
  • 11 kwietnia 2023 o 19:02
    Jest ok!
    Ten krem kupiłam przez moje dziecko. Byliśmy na zakupach w Rossmanie i wypatrzył krem w pudełku z kotkiem. Akurat była promocja więc stwierdziłam, że wypróbujemy. Krem dosyć intensywnie pachnie bananem, jest gesty w kolorze kremowym/żółtym i dobrze się wchłania. Ręce są nawilżone i pachnące ale niestety to nawilżenie nie jest szczególnie długie. Przy moich suchych dłoniach muszę go aplikować kilka razy dziennie. W pewnym momencie ten zapach zaczyna męczyć mimo, że lubię owocowe zapachy. Jak na takie z pozoru małe opakowanie krem jest wydajny. Przez to, że konsystencja jest gęsta to wystarczy niewiele aby nawilzyc dłonie. Nie wiem czy zakupie ponownie bo cena jak za taki krem nie jest mała.
    Zalety:
    • ładnie, intensywnie pachnie,
    • nawilża,
    • wydajny,
    • ładne opakowanie w kształcie kotka,
    Wady:
    • trochę krótkie nawilżenie,
  • 31 października 2021 o 18:29
    Dobry do pracy z papierami
    Krem dosyć często można kupić w promocyjnej cenie- za ok 13 złotych. Opakowanie wzbudza ciekawość i samo w sobie jest fajnym gadżetem. Krem posiada żółty, taki budyniowy kolor. Konsystencję również można porównać do budyniu. Zapach również jest przyjemny - mnie osobiście kojarzy się on z bananem. Krem szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Nie lepi się, jest więc idealny do pracy biurowej. Szybko się wchłania. Dobrze nawilża skórę dłoni, choć przy bardzo suchej skórze to nawilżenie może być niewystarczające. Raczej nie posiada właściwości odżywczych , niemniej dobrze nawilża i jest przyjemny w użyciu. Na pewno jeszcze go kupię.
  • 30 czerwca 2021 o 14:29
    Lekki i sudowny
    Lekki, cudowny niczym Crem brulee ❤️błyskawicznie się wchłania, przepięknie pachnie. Nie zostawia tłustego filtra na skórze. Dzięki zawartości odżywczego masła Shea i oleju kokosowego, chroni skórę przed niekorzystnymi czynnikami środowiska zewnętrznego, a dodatek wody z miąższu arbuza doskonale kondycjonuje spragnioną nawilżenia skórę taką jak moja