Pudry do twarzy

Hean Vision Smooth Loose Powder Puder sypki

Ann976
    29 grudnia 2022 o 22:03
    Z trwałością mu nie po drodze
    Lubię kupować polskie kosmetyki, więc w mojej kosmetyczce znalazł się również Vision smooth w odcieniu oliwkowym. Poręczne opakowanie z sitkiem, chociaż niewielkie. Kolor oliwkowy jest dosyć ciemny, ale ładnie wtapia się w kolor skóry. Ładnie wygląda na twarzy, ale tylko przez chwilę. Mam mieszaną cerę, po 3 godzinach nadaję się wyłącznie do przypudrowania. Puder pięknie pachnie. Tak... budyniowo.
  • 12 lipca 2022 o 14:38
    Oj nie, nigdy więcej
    Kurczę to jest dobry puder, ładnie wygląda na buzi i faktycznie daje satynowy mat. Ale nie wiem, czy to ja kiepsko trafiłam, czy to norma... niemniej puder ma okropny zapach! Strasznie śmierdzi. Czuję go na twarzy większość dnia, nie jestem w stanie się umalować bez zadyszki. Puder ma taki tępy, chemiczny zapach, duszący i mulący. Bardzo, bardzo mi to przeszkadza. Próbowałam zużyć produkt do końca, ale nie jestem w stanie, nie ma opcji. Szkoda.
    Wady:
    • Zapach!!!
  • 11 lipca 2022 o 15:11
    Dobry puder
    Puder kupiłam skuszona okazyjną ceną i faktem, że miał pozostawiać satynowy mat. Nie lubię typowego matu - mam wrażenie że skóra wygląda wtedy na suchą i zmęczoną. Ten podkład idealnie spełnił moje oczekiwania. Nie był zbyt matowy - ale też nie rozświetlający, idealnie satynowy. Rewelacja. Piękny satynowy mat nie trwa jednak u mnie długo - już po 2-3 godzinach makijaż wyglądał jakby był na twarzy cały dzień, konieczna była poprawka. Poprawkę znosił dobrze, nie tworzył efektu maski ani ciastka. Mimo delikatnego koloru doskonale wtapiał się w skórę, nie odróżniał się od reszty ciała. Opakowanie fajne, malutkie - 7g. Napisy jednak zmazały się po dosłownie kilku dniach, ale przecież liczy się wnętrze, które jest ciekawe. Do pudru na pewno kiedyś wrócę, bo tworzył naprawdę piękny efekt na buzi - satynowy, delikatny.
  • 8 kwietnia 2022 o 18:24
    Fajny
    Polecam wszystkim ten puder. Używam od ponad roku. Ładnie rozświetla i wygładza cerę, nie tworzy efektu maski. Ma dobrą cenę. Różne rzeczy można z nim zrobić :)
    Zalety:
    • efekt
    Wady:
    • za mało kolorów
    Summer
    7 marca 2022 o 21:51
    Lekki
    Puder jest bardzo drobno zmielony, miękkiutki i lekki. Wygląda naturalnie, raczej nie barwi albo tak dobrze trafiłam w odcień - mam 600 "Vanilla". Jest lekko żółtawy, trochę się tego obawiałam, ale tak jak napisałam - wygląda dobrze. Zaskoczył mnie zapachem - jest taki "perfumeryjny", słodki, chociaż subtelny i mało intensywny. Dobry skład, przyjazna cena. Trochę mi się nie podoba to małe pudełeczko, większe są dla mnie wygodniejsze, bo używam dużego pędzla, więc pozwalają lepiej rozprowadzić puder po całym włosiu a potem twarzy. Przy tym małym pudełeczku puder gromadzi się na środku pędzla.