Odżywki do rzęs

Alterra Wimpernstarkungsserum Serum wzmacniające rzęsy

• 25 kwietnia 2024 o 0:56
    Niestety nie mam wymiernych efektów używania tego serum, ale sprawdziło się do układania brwi
    Lubię zużywać rzeczy do końca i jeśli kosmetyk nie sprawdzi się w swój zamierzony sposób, staram się zużyć go inaczej. Przez minimum 6 tygodni nakładałam ten produkt na rzęsy na noc. Nie zauważyłam, żeby zaczęły wyglądać lepiej. Sprawdziło mi się jednak do układania brwi, ponieważ klasyczna szczoteczka dobrze je przeczesuje i dociska do skóry. Produkt przyjemnie pachnie i jest dość wydajny. Ma dobry i odżywczy skład, jednak u mnie nie spełnił swojej roli.
    Zalety:
    • ma dobrą szczoteczkę
    • sprawdza się w układaniu brwi
    • czysty i odżywczy skład
    Wady:
    • nie zauważyłam efektu polepszenia stanu rzęs
    atomos
    18 stycznia 2024 o 20:37
    Efekty takie sobie
    Szukając odżywki do rzęs natknęłam się na tą- w przystępnej cenie, z bardzo prostym aplikatorem. Po kilku miesiącach stosowania coś tam lekką różnicę widać- delikatnie wydłużone i wzmocnione, idealna na codzień bo nie zostawia białych śladów, jako baza pod maskarę także sprawdza się dobrze. Ale jednak lepiej zainswestować w trochę droższą odżywkę do rzęs- tej nie opłaca się kupować bo daje znikome efekty ;p
    Zalety:
    • nie zostawia białych śladów
    • nadaje się jako bada pod maskarę
    Wady:
    • brak bardziej widocznych efektów :(
    Liklyy
    20 października 2020 o 17:57
    Rozczarowujące
    Pomadki alterra stały się hitem internetu jako bardzo skuteczna odżywka do rzęs, więc kiedy zobaczyłam serum ich firmy nawet się nie zawahałam. Jednak niestey przeżyłam dość spore rozczarowanie, ponieważ efektów WOW brak. Może odrobinę rzęsy są dłuższe, ale to nie efekt, który można polecać. Ewentualnie odżywkę można stosować jako bazę pod tusz, bo ładnie podwija rzęsy, ale jako serum średnio.
    Zalety:
    • jako baza jest ok
    Wady:
    • brak efektów

Zobacz także inne Odżywki do rzęs