Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

Kategoria
Marka
Pojemność 30 ml
Cena 19,99 zł

Idealny podkład matujący dla osób szukających krycia i jednocześnie pielęgnacji. Niweluje wszelkie niedoskonałości, doskonale dopasowując się do jej odcienia. Nie obciąża i nie nadaje efektu maski. Dzięki specjalnie wyselekcjonowanym składnikom aktywnym zapewnia skórze luksusową pielęgnację oraz zmniejsza tendencję do jej błyszczenia.

Recenzje 4

• Zgodność z opisem producenta: 4
  • Trwałość: 4
  • Stosunek jakości do ceny: 4

Godny polecenia

Uważam, że jest to świetny podkład. Odcień w żółtych tonach dla mnie jak najbardziej na tak. Krycie ma średnie, więc odpowiedni jest na codzienne wyjścia. Bardzo ładnie stapia się ze skórą i ją matuje. Nie jest aż tak długotrwały, ale nie przeszkadza mi to. Na buzi w ogóle go nie czuję. Jest lekki, nie obciąża skóry. Nie wchodzi w zmarszczki, nie podkreśla suchych skórek.Opakowanie też jest bardzo ładne, kolorowe.

5 /5

Używa produktu od: kilka miesięcy

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

• Wydajność: 5
  • Zgodność z opisem producenta: 5
  • Trwałość: 5
  • Stosunek jakości do ceny: 5

Sprawdził się

Podkład kupiłam w Rossmannie, akurat był w fajnej cenie, a że to nowość, postanowiłam go spróbować. Mam najjaśniejszy kolor, tutaj minusik, w ciągu dnia trochę ciemnieje. Z plusów, świetnie się rozprowadza, ma aksamitną konsystencję, jest bardzo wydajny. Jest lekki, ale dobrze kryje, nie daje efektu maski. Podoba mi się efekt, nie jest to płaski mat, a raczej satyna. U mnie wytrzymuje około 10 godzin z pudrem.
W efekcie mam naturalnie wyglądającą twarz, podkład jest trwały, ma świetnie wykończenie, nie kryje za mocno, ale myślę,że na co dzień jest wart polecenia.

5 /5 HIT!

Używa produktu od: miesiąc

Wykorzystała: jedno opakowanie

• Wydajność: 5
  • Zgodność z opisem producenta: 5
  • Trwałość: 5
  • Stosunek jakości do ceny: 5

Świetny

Zakupiłam podkład za jakieś 12 lub 13 zł na promocji w Rossmanie mam kolor 2 Nude i jestem w szoku . Jest to świetny podkład , kolor w żółtych tonach u mnie nie oksyduję nie jest to ciemny kolor . W prawdzie jest gesty , ale stapia sie ze skórą wyśmienicie . Jestem posiadaczką cery mieszanej z tłustą strefą T i ten podkład na tej strefie po 10 godzinach w pracy wygląda świetnie , zakupiłam już drugie opakowanie i nadal używam . polecam

3 /5

Kupi ponownie

Używa produktu od: rok lub dłużej

Wykorzystała: kilka opakowań

• Wydajność: 4
  • Zgodność z opisem producenta: 2
  • Trwałość: 3
  • Stosunek jakości do ceny: 4
  • Opakowanie: 2

Dla mnie może być

Podkład świetny na codzień, co prawda nie kryje i nie matuje (przynajmniej mojej cery), ale szybko się go nakłada i odpowiada mi kolor. Trwałość oceniam na max. 3 godziny. Nie odpowiada mi opakowanie w formie pompki, duża ilość podkładu zostaje wewnątrz, osadza się na ściance i nie można jej wypompować, Pozostaje odkręcić buteleczkę i "ręcznie" odzyskać część kosmetyku.

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1