Emulsje, esencje i boostery

Uzdrovisco Fitodozująca ampułka-booster `Redukcja zaczerwienienia`

Liwia21
    9 września 2023 o 16:25
    Delikatne wyrównanie i nawilżenie
    Produkty tworzone w Polsce, w korzystnych cenach, opierające się przede wszystkim na ekstraktach z roślin. To kolejny mój produkt tej firmy, jak przy większości najlepszym zdaniem definiującym jest: Świetny skład, łagodny dla skóry, z delikatnymi efektami. Zaczerwienienia jakie występują na mojej skórze to te po niedoskonałościach, produkt miał delikatny wpływ na nie, wspierał wyrównanie kolorytu oraz troszkę nawilżał, ale używając serum chcemy ekstra mocnej dawki, czegoś mocno wspierającego codzienną pielęgnację, tego nie było. Produkt w korzystnej cenie, ze świetnym składem, o delikatnym działaniu. Opakowanie ok, choć ciężko wybrać ostatnie krople.
    Zalety:
    • delikatny dla skory,
    • świetny skład
    • dobrze się wchłania,
    • lekko nawilża,
    • wpływa delikatnie na przebarwienia.
    Wady:
    • Brak mocnego efektu zwłaszcza jak na serum.
  • 18 kwietnia 2022 o 3:02
    Łagodny produkt
    To mój pierwszy wykończony produkt z Uzdrovisco. Moja mama była bardzo zadowolona z kremu, spodobały mi się składy i udało mi się dorwać to serum za mniej niż 20zł. Przystąpiłam do używania bezzwłocznie. :) Konsystencja jest dość płynna i mleczna. Jak rozwodnione roztopione lody waniliowe. Z pipety zawsze nakładam na dłoń i dopiero na twarz. Sama pipeta jest super, nie dosięgała produktu dopiero na jakieś 8-10 ostatnich użyć. A buteleczka wystarcza na bardzo długo przy codziennym stosowaniu, wydajność świetna. Spokojnie prawie dwa miesiące przy codziennym użytkowaniu. Co do działania: redukcja zaczerwienienia jest zauważalna, ale naprawdę minimalna. Ja też prawdopodobnie mam delikatny rumień, ale ze względu na wiek i na to, że widzę po niektórych kosmetykach poprawę, to próbuję kolejne. Jednak od serum oczekuję też nawilżenia, tutaj w składzie są składniki, które mogłyby to zapewnić, ale było naprawdę lekkie. I tym samym nakładałam tego serum nad wyraz dużo lub robiłam to dwa razy mniejszą ilością. Było niewystarczające, trudno.
    Zalety:
    • wydajność, opakowanie z pipetą, nie podrażnia, łagodne dla skóry
    Wady:
    • brak efektu wow
    askabab
    8 marca 2022 o 21:27
    Produkt na zaczerwienienia
    Poprawia nawilżenie skóry, redukuje zaczerwienienia, wspomaga dzięki fitonośnikom regenerację skóry.Najlepiej stosować rano i wieczorem. Brak tu sztucznych barwników i parabenów .Wystarczy kilka kropel na twarz i delikatnie rozsmarować.Skóra jest dobrze nawilżona a podrażnienia są znacznie zredukowane.
    Zalety:
    • Konsystencja, świetnie się aplikuje i wchłania. nie pozostawia tłustej warstwy. świetnie nadaje sie pod makijaż zamiast zwykłej bazy. Faktycznie zmniejsza zaczerwienienia i podrażnienia. Skóra jest nawilżona. Brak uczucia ściągnięcia.
    Wady:
    • Małe opakowanie.Trudno dostępny w drogeriach.
  • 7 marca 2022 o 20:42
    Produkt spełnia swoją rolę
    Booster spełnia obietnice producenta, fajnie nawilża i redukuje zaczerwienione miejsca, idealny do cery naczynkowej. Cena adekwatna do produktu i działania !
    milah
    23 lutego 2022 o 17:59
    bardzo fajne serum, które szybciej rozjaśnia zaczerwienienia po wypryskach
    miałam szczęście kupić to serum na wyprzedaży w Rossmannie za około 6 złotych, chociaż moja recenzja nie jest zależna od kwoty, którą zapłaciłam. moja cera: kiedyś mocno trądzikowa, dzisiaj mniej, ale skóra jest wciąż zaczerwieniona, z bliznami i przebarwieniami na policzkach, skłonna do zapychania, z pojedynczymi wypryskami plusy booster'a: - naturalny skład - nie zapycha - w miarę gęsta konsystencja, która nie spływa z twarzy jak woda, bardzo przyjemnie się rozsmarowuje - bez zapachu - widoczne działanie na mojej skórze -> faktycznie szybciej rozjaśniał świeże zaczerwienienia po wypryskach i goił je, - mam wrażenie, że wyciszył cerę i rzadziej pojawiały się nowe problemy skórne - serum widocznie nawilżało i uspokajało moją skórę dzięki niacynamidowi na czwartym miejscu w składzie - ładnie współpracował z kremami, które nakładałam później, u mnie był to krem nivea naturally all good z olejem arganowym minusy: - wydajność -> codzienne używanie po trzy solidne krople rano i wieczorem starczyło mi na około miesiąc, chociaż ja sobie nie żałowałam z ilością - kiedy nakładałam serum pod krem i makijaż, serum delikatnie rolowało mi podkład na nosie - nie rozjaśnił w znaczny sposób starszych przebarwień, bardziej wyciszał te nowe - regularna cena jest dosyć wysoka (około 45-50zł) - obecna dostępność (możliwe, że jest wycofywane, dlatego też kupiłam je za tak niską cenę) zdecydowanie kupiłabym ponownie, ale uważam, że warto je kupić w promocyjnej cenie, niekoniecznie w regularnej

Zobacz także inne Emulsje, esencje i boostery