Emulsje, esencje i boostery

E-Glamour.pl
BIODERMA Sébium Lotion Rebalancing wody i spreje do twarzy 200 ml dla kobiet

• 3 sierpnia 2024 o 12:43
    Świetny produkt wspomagający
    Sebium Lotion to świetny produkt wspomagający pielęgnację. Sprawdzi się idealnie przy skórze mieszanej. Łagodnie odświeża i daje lekkie uczucie ściągnięcia ale nie wysusza skóry. Mega sprawdzi się pod krem czy podkład. Sprawia, że skóra się nie świeci!
    Zalety:
    • Nie wysusza, przywraca ph skóry, świetny dodatek do codziennej pielęgnacji.
  • 4 maja 2022 o 19:48
    Dobrze mi się sprawdza
    Mam cerę mieszaną. Ten produkt stosuję jako tonik do twarzy. Sprawdza mi się bardzo dobrze. Matuje cerę, przygotowuje do dalszych etapów pielęgnacji. Ma świeży, delikatny zapach. Produkt jest bardzo wydajny, starcza mi na kilka miesięcy. Jedyna wada - trochę niepraktyczne opakowanie. Zdecydowanie wolałabym atomizer - tutaj trzeba odkręcić nakrętkę i czasem wyleje mi się nieco za dużo produktu na wacik. Ale ta drobna wada jest do zniesienia, bo produkt bardzo lubię. Nie wysusza mojej twarzy, skóra nie jest ściągnięta.
    Zalety:
    • matuje, nie wysusza
    • świeży, delikatny zapach
    • wydajny
    Wady:
    • trochę niepraktyczne opakowanie
  • 5 listopada 2021 o 10:19
    Najlepszy !!!
    Świetny lotion do twarzy kupiłam go w poszukiwaniu produktu do cery tłustej z niedoskonałościami. Nawilża moją skórę i pozostawia ją matową dodatkowo daje uczucie ukojenia mojej skóry. Cena mogłaby być niższa ale udaje mi go się kupić często w promocji za rozsądną cenę. Stosuję go ja i mój nastoletni syn u którego widzę również poprawę w wyglądzie skóry.
    Zalety:
    • zwęża pory
    • nawilża
    • daje uczucie odświeżenia
    • oczyszcza
    • matuje skórę
    • zapobiega powstawaniu niedoskonałości
    Wady:
    • Nie znalazłam
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 lipca 2021 o 14:17
    Skuteczny dla mieszanej cery
    Mam cerę mieszaną i booster dobrze mi się sprawdza - reguluje pracę skóry, matuje. Lekki, świeży zapach, lekka formuła. Jest wydajny. Jedynym mankamentem jest opakowanie. Ideałem byłby atomizer, żeby spryskać twarz bez konieczności używania wacików.
  • 23 maja 2021 o 20:52
    Dobry produkt
    Ostatnio zmagam się z wysypem niedoskonałości po paru bublach kosmetycznych i przypomniałam sobie, że dostałam kiedyś ten kosmetyk w prezencie. Po tygodniu stosowania muszę przyznać, że bardzo się polubiliśmy. Jest dość płynnej konsystencji, ale to nie przeszkadza jeśli pilnujemy ile produktu wylejemy. Tutaj niestety opakowanie bardzo utrudnia, brak fajnego dozownika, buteleczka jest dość sztywna - mogli to zdecydowanie lepiej rozwiązań. Jest to jedyny słaby punkt tego produktu. Faktycznie redukuje zmiany, zapach ma dość neutralny - nie męczący, pojemność też okej. Jak dla mnie super kosmetyk z jedną wadą - opakowanie.
    Zalety:
    • redukuje niedoskonałości, fajna konsystencja, neutralny zapach, nie lepi się