Bazy pod makijaż

Bielenda Make-Up Academie, Nawilżająca hydro-baza pod makijaż z kwasem hialuronowym `Glass Skin`

HOBB
Bielenda GLASS SKIN Nawilżająca hydro-baza pod makijaż z kwasem hialuronowym

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 lutego 2025 o 12:37
    Jedna z moich ulubionych
    Genialna baza, moje odkrycie! - baza nawilżająca z kwasem hialuronowym - możecie stosować jako bazę ale również jako serum - tak właśnie podpowiada producent - 30g w opakowaniu, bardzo wydajny produkt i przystępny cenowo ponieważ dorwiecie go w przedziale 20-30zł - ma bardzo ładny zapach - opakowanie szklane, bardzo estetyczne i wygodne Przejdźmy do działania produktu: - bardzo dobrze się rozprowadza i nie potrzebujecie brać dużo na dłoń - czuć na twarzy przyjemne nawilżenie - szybko się wchłania a po wchłonięciu czuć delikatnie lepkość pod palcem ale tak naprawdę minimalnie - po przejechaniu palcem po twarzy czujecie satynowe wykończenie i to właśnie obiecuje producent Najważniejsze pytanie, czy baza daje efekt Glass Skin, tak jak mówi opakowanie? ➡️ Buzia jest nawilżona, ma satynowe, miękkie wykończenie i jest lekko rozświetlona. Nie jest to może najmocniejszy efekt Glass Skin ale dla mnie jest idealny. Bardzo polecam spróbować ten produkt, zwłaszcza, że możecie stosować go jako serum jeżeli nie używacie baz pod makijaż.
    Zalety:
    • wydajny
    • bardzo ładnie pachnie
    • ładnie się rozprowadza i szybko wchłania
    • ładnie trzyma makijaż
    • wygodna pompeczka
    • estetyczne opakowanie
    • efekt satynowej cery w dotyku
  • 2 listopada 2024 o 13:10
    Średniaczek
    Bardzo lubię efekt Glass skin w makijażu i chętnie sięgnęłam po te bazę pod makijaż. Zamknięta w szklanej buteleczce z pompką, co jest dla mnie dużym plusem, ponieważ można higienicznie wydobyć produkt z opakowania. Przezroczysta, lekko żelowa formuła sprawia, że dobrze rozsmarowuje się na skórze oraz szybko wchłania. Widoczny jest efekt wygładzenia. Ja jednak nie zauważyłam, żeby tworzyła efekt glass skin. Liczyłam na coś innego, ale nie widziałam pod makijażem efektu rozświetlenia. Raczej do niej nie wrócę.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
  • 15 lipca 2024 o 12:30
    nawet spoko
    bardzo lubie ,gdy na mojej twarzy jest piekny efekt glow,więc żeby go podtrzymac kupiłam tą baze. Efekt jest ,lecz myślałam że będzie lekko mocniejszy, watpie żeby baza zadziałała na suchej / nienawilżonej twarzy. W tej bazie efekt glow też szybko zanika. No ale nawilza? no nawilża,chociaż jeżeli chodzi o glow to spodziewałam się lepszego i trwalszego efektu
  • 27 maja 2024 o 22:09
    Fajna baza a także serum :)
    Produktu używałam bardzo dawno temu. Jest przyjemny, wygładza skórę i doskonale ją nawilża. Nie jest drogi, nie podrażnia, pozostawia twarz ukojoną. Nie zapewnia obiecanego efektu glass skin, ale mimo wszystko wspaniale spełnia zadanie bazy. Produkt ma higieniczne opakowanie i zdecydowanie jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • wygładza
    • nawilża
    • nie podrażnia
    • koi skórę
    • higieniczne opakowanie
    • wydajny produkt
    Wady:
    • nie daje obiecanego efektu glass skin
  • 2 lutego 2024 o 18:33
    Mnie nie urzekła
    Po przeczytaniu niemalże samych pozytywnych opinii na temat tej bazy, skusiłam się na jej zakup. Zapłaciłam za nią w granicach 20 zł na promocji w Rossmannie. Z racji tego, że jestem już po 30 moja skóra potrzebuje solidnego nawilżenia. Myślałam, że ta baza sprosta oczekiwaniom, jednak tak się nie stało. W moim przypadku żadnego efektu glass skin nie widzę. Nie nawilża wystarczająco, muszę nałożyć na nią krem nawilżający. Nawet nie wygładza. Makijażu również nie przedłuża. Być może sprawdzi się na młodszych skórach. Konsystencja tej bazy jest żelowa co sprawia, że baza szybko się wchłania. Opakowanie szklane z pompką. Jak dla mnie bubel i to niestety kolejny z Bielendy:(
    Zalety:
    Wady:
    • Nie nawilża
    • Nie wygładza
    • Nie ma żadnego efektu