Serum do twarzy

Lynia Serum ze śluzem ślimaka

• 18 listopada 2021 o 13:53
    Sztos
    Zachecona poleceniami jednej z ytberek zakupilam to serum z mysla, ze posluzy mi jako baza pod makijaz, o czym zreszta pisze sam producent na opakowaniu. Zacznijmy od pokaowania. Uwielbiam produkty z pompka, ktore zapewniaja najwieksza higienicznosc produktu. Desing serum jest prodty i llasyczny a w zasadzie mowi wszystko. Samo serum ma kleista i lejaca konsystencje co wlasnie swietnie trzyma makijaz na twarzy, przyjemnie sie rzprowadza, niestety przy cerze mieszanej przyspiesza wyswiecanie produktu ale latwo mozna zebrac sebum bez utraty krycia (stosuje podklady drogeryjne). Nie zauwazylam zeby produkt cos popsul, nie zapchal.
    Zalety:
    • swietnie utrzymuje podklad
  • 2 marca 2021 o 13:54
    Bardzo dobry o widocznym działaniu
    Mój pierwszy kosmetyk z firmy Lynia i przyznaję, że zapoznam się z pozostałymi kosmetykami tej firmy bo to serum bardzo mi się spodobało i wiem, że będę go wyszukiwać na wszelkich promocjach. Zalety: - bardzo dobry, bogaty, naturalny skład - wygodne opakowanie - bardzo wydajne, nigdy nie dociskam pompki do końca, a raczej do polowy i jest to ilość wystarczająca na dokładne pokrycie całej twarzy i pozostaje jeszcze odrobina na szyję - po wchłonięciu się i odczekaniu nie przeszkadza w aplikacji podkładu i pozostałych kosmetyków, nie wpływa negatywnie na trwałość makijażu - twarz jest od razu bardzo sprężysta i giętka, jakby dostała dużą dawkę porządnego odżywienia - cera się szybciej regeneruje, używam zwłaszcza po zabiegach z kwasem, po peelingu kawitacyjnym czy retinolu, aby maksymalnie załagodzić ewentualne podrażnienia - struktura skóry jest bardziej jednolita i przyjemniejsza w dotyku Wady: - uczucie lepkości po nałożeniu, trzeba nieco dlużej odczekać jeśli aplikujemy makijaż - cena, mimo wydajności to cena regularna jest dość wysoka jak na serum Serum fajnie sprawdza się zarówno rano pod makijaż jak i podczas pielęgnacji wieczornej, wtedy nakładam większą ilość aby mocniej i skuteczniej regenerować cerę. Twarz jest nawilżona i bardzo jędrna, myślę, że właśnie posiadaczki dojrzałej skóry będą bardzo zadowolone jak i cery ekstremalnie suchej, ja mam mieszaną, ale uwielbiam działanie regenerujące i kojące jakie to serum daje. Można zauważyć, że zmiany trądzikowe szybciej się goją i są łagodniejsze. Bardzo polecam!
  • 9 lipca 2020 o 12:48
    Nie wysusza skóry
    Kosmetyk nawilża,regeneruje,odżywia,wygładza oraz pobudza proces regeneracji. Bardzo szybko się wchłania i napina skórę,efekty stosowania widać już po dwóch tygodniach regularnego stosowania. Jest świetny pod makijaż za co dodatkowy plusik dla marki. Nie roluje sie po nałożeniu pudru czy podkadu,nie wysusza.Idealny pod makijaż,fajna żelowa konsystencja.
    Zalety:
    • wydajny
    • opakowanie z pompką
    • nie wysusza
    • żelowa konsystencja
    • nawilża
    • regeneruje
    • szybki efekt
    Wady:
    Amina55
    2 czerwca 2020 o 1:23
    Bardzo fajne serum pod makijaż minerałami
    To serum które naprawdę się mi sprawdza. Ma dobry skład żadnych zapychaczy, zero zapachu i dobrze bo po co. Ładnie nawilża, pozostawia skórę lekko lepką ale dobrze nawilżoną. Czy pomaga coś wyciszyć na skórze? Raczej nie, ale pięknie wygląda z podkładem mineralnym nakładanym stepelkowo. Produkt troszkę drogi ale widać że dobrze nawilża a na tym zależało mi najbardziej. Lubię stosować to serum wymieszane z kilkoma kroplami olejku jojoba lub z ostropestu.
    Zalety:
    • Opakowanie higieniczne
    • Bardzo dobrze nawilża
    • Nie gryzie się z podkładem
    • Dobry skład
    Wady:
    • Cena trochę duża ale zawsze można szukać promocji
    • Lekka lepkość po aplikacji

Zobacz także inne Serum do twarzy