Maseczki w płachcie

CNF Cosmetics She's Lab The Natural Vegan Mask Moringa Maseczka wegańska z moringą

• 1 września 2024 o 0:19
    Słaba jakość
    Maseczka w ładnej zielonej saszetce z kroplami wody w tle. Płachta dosyć dobrze trzyma się skóry, ale ma trochę małe wycięcia na oczodoły. Zapach mało przyjemny. Serum trochę podrażniło mi skórę. Jest tania więc może dlatego. Lekko nawilża.
    kaskaw8
    20 stycznia 2024 o 12:36
    Liczyłam na więcej...
    Z racji tego, że dawno nie używałam tego typu maseczek, zdecydowałam się ją kupić i przetestować. Odpowiadało mi sugerowane przez producenta odżywienie skóry. Chciałam odświeżyć i nawilżyć skórę. Czy tak było? Trochę tak i trochę nie. Maseczka jest bardzo mocno nasączona esencją. Płachta ma odpowiednią dla mnie wielkość, a moja buzia nie należy do najmniejszych. Fajnie się ten materiał dopasował, nie odklejał się od skóry, nie odpadał itd. Poziom nasączenia materiału jest mega duży, a równie dużo płynu pozostaje w saszetce. Raczej trudno, by ta maseczka zaschła, nawet jeśli o niej zapomnimy. Maska działa tak sobie. Odświeża skórę i nieźle nawadnia, ale na niedługi czas. Gdy ją zdjęłam i zaaplikowałam resztę esencji z saszetki, wszystko szybko się wchłonęło, a przy tym odczuwałam lekkie szczypanie skóry. Obyło się bez podrażnień, uczuleń czy zapchania porów, ale nie było to przyjemne. Maseczka dała krótki efekt, a liczyłam na znacznie lepsze nawilżenie skóry.
    Zalety:
    • poziom nawilżenia materiału
    • możliwość reaplikowania esencji, której jest bardzo dużo w opakowaniu
    • kształt i jakość płachty
    Wady:
    • krótki efekt
    • lekko szczypie
    • średni efekt nawilżenia
    mm2991
    6 marca 2023 o 6:17
    Zdecydowanie nie
    Maska kupione w cenie promocyjnej. Trzeba przyznać, że szatą graficzna całkiem ładna przykuwa uwagę. Po otwarciu i wyjęciu tkaniny dużo esencji cienkie - na szczęście podczas użytkowania nic nie ścieka. Zapach nie czułam specjalnie. Tkanina bardzo cienka i bardzo mała - zdecydowanie na moją cerę za mała . Maseczka przynosi miłe uczucie po nałożeniu - zdecydowanie koi i pobudza zmęczoną cerę - za to duży plus i gwiazdki w ocenie. Jeśli chodzi o działanie nic po za tym ani nie nawilża, ani nie wygładza ani nie rozjaśnia - po prostu nic.
  • 24 lipca 2022 o 15:01
    Bez efektu
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maska przyciągnęła moją uwagę wyrazistym opakowaniem, mocnymi kolorami. Odżywcze właściwości dodatkowo są tu plusem, dlatego wzięłam ją do koszyka. Opakowanie jest dość duże, z nacięciem do otwierania. Sama maska jest bardzo cienka - zeszło mi chwilę aby ją rozłożyć i nie powywijać. Ilość płynu jest bardzo duża- przy wyciąganiu kapie ale na szczęście po nałożeniu na twarz jakoś za bardzo nie rozlewa się na boki. Zapachu nie wyczuwam. Wielkość maski jest odpowiednia, otwory dobrze wycięte. Przylega bardzo dobrze. Po zdjęciu reszta płynu łatwo się wchłania, skóra nie lepi się. Efektów natomiast jako takich nie zauważyłam. Twarz wygląda dokładnie tak samo jak przed aplikacją. Spodziewałam się bardziej promiennego wyglądu a nie zauważyłam nawet najmniejszej zmiany. Dla mnie maska przeciętna, raczej do niej nie wrócę.
  • 19 czerwca 2022 o 11:11
    Nic ciekawego.
    Maseczkę z tej firmy kupiłam po raz pierwszy w celu przetestowania, bo obecnie "szukam" czegoś nowego, skutecznego i przyjemnego w użytkowaniu. Na samym początku byłam pozytywnie zaskoczona nawilżeniem płachty, ponieważ posiadała w sobie dużo esencji (nie klejącej, bardzo przyjemnej i lekkiej). Płachta bardzo dobrze przylega do skóry twarzy, dodatkowo jej rozmiar jest dla mnie idealny, nie jest za mała ani za duża (gdzie duża większość maseczek jest za duża). Niestety, nie zauważyłam po niej żadnych większych efektów. Na dobrą sprawę, nawilżenie czułam dość krótki okres czasu, szybko się wchłonęła a skóra dalej była taka sama jak przed zabiegiem.
    Zalety:
    • idealny rozmiar
    • dużo esencji
    • lekka konsystencja, nie klei się
    • przyjemna tkanina
    Wady:
    • brak większych efektów

Zobacz także inne Maseczki w płachcie