Balsamy do ciała

Love Beauty and Planet Oceans Edition, Marine Hydration, Body Lotion Nawilżający balsam do ciała `Algi morskie i eukaliptus`

• 8 września 2023 o 12:11
    Bajka
    Pięknie nawilża i daje cudowny orzeźwiający zapach cytrusów.Po latach wróciłam do niego i będzie ze mną dłużej. Podkreśla letnią opaleniznę! Bajka. No i niewysoka cena
  • 1 września 2022 o 0:37
    I pachniesz jak kostka do WC...
    Na balsam skusiłam się widząc cenę. 10zł za 400ml to świetny deal- pomyślałam ładując produkt do koszyka. Dodatkowo zachęciło bycie eko i przyzwoity skład. Praktycznie zaraz po powrocie do domu otworzyłam opakowanie. W nozdrza uderzył mnie z siłą sztormu intensywny zapach kojarzony przeze mnie z... kostką do WC. Po przeżyciu pierwszego zawodu postanowiłam wypróbować działanie produktu. Tutaj nie ma zawodu. Mleczny balsam szybko się wchłania, odczuwalnie nawilża pozostawiając przyjemnie gładką w dotyku skórę. Jest też lekki, nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, wydajny- jedną pompką można posmarować spory obszar ciała. Działanie jak najbardziej na plus jednak ten zapach, który w dodatku pozostaje na dłużej na skórze jest trudny do zaakceptowania. Zużywam powoli do nóg, które są najdalej od mojego nosa. Po dłuższym nieużywaniu produkt lubi zaschnąć u wylotu pompki i potem wylecieć jak z procy dalej niż podstawiona ręka dlatego uwaga na to.
    _inga
    30 grudnia 2021 o 19:03
    Nawilżający balsam do ciała Algi morskie i eukaliptus, Oceans Edition, Love Beauty and Planet
    Balsam do ciała kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to smukła estetyczna butelka z pompką o pojemności 400 ml zapłaciłam około 25 zł Balsam ma lekką konsystencje, dobrze i szybko się wchłania nie pozostawia na skórze lepkiego czy tłustej warstwy, nawilża, odżywia, wygładza i uelastycznia. Zapach ujdzie ale nie przypadł mi do gustu ogólnie ten zapach zniechęca do sięgnięcia po inne kosmetyki z serii Algi morskie i eukaliptus Plus skład 96% składników naturalnych oraz za opakowanie wykonane z materiałów w 100% z recyclingu i nadające się do całkowitego recyclingu. Podsumowując balsam dobrze nawilża jednak zdecydowanie bardziej odpowiadał mi balsam balsam do ciała Love Beauty and Planet z serii z masłem muru muru i olejkiem różanym.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • dobrze i szybko się wchłania
    • nawilża
    • odżywia
    • zmiękcza i wygładza
    • łatwe wygodne dozowanie
    • skład 96% składników naturalnych
    Wady:
    • zapach nie przypadł mi do gustu
    Gabyyy
    16 kwietnia 2021 o 1:18
    Zapach okropny
    Muszę przyznać, że balsam na początku bardzo mi się podobał. Byłam wręcz zachwycona zapachem. Po umyciu i nasmarowaniu się miałam uczucie mega czystości i świeżości jak nigdy. Niestety ten zapach z każda minutą coraz bardziej mi ciążył i denerwował. Czułam jakby mnie przytłaczał i to w najgorszy możliwy sposób. Ogromna szkoda, bo balsam jest fajnie nawilżający, miałam bardzo suchą skórę rąk i świetnie sobie z tym poradził. Już kompletnie nie mam suchej skóry. Aplikacja jest bezproblemowa, produkt się szybko wchłania i jest naprawdę bardzo wydajny. Codziennie się balsamowałam i starczył mi na półtorej miesiąca, więc jak dla mnie bomba. Cena za jaką kupiłam to 9.99, normalnie kosztuje 30.99 i na pewno bym tyle nie dała za balsam do ciała. Gdyby nie ten zapach...to może bym się skusiła ponownie.
  • 19 lutego 2021 o 13:37
    Jedyny minus za zapach
    Balsam przypadł mi do gustu od samego właściwie początku użytkowania. Dobrze nawilża skórę, szybko się wchłania i jest wydajny. Nie potrzeba dużej ilości kosmetyku, żeby dobrze nawilżyć skórę. Dodatkowy plus za bio formułę i wspieranie eko rozwiązań. Jedynym minusem jest dla mnie zapach. Love Beauty & Planet proponuje w swojej ofercie różne warianty zapachowe, więc możliwe że inne są ciekawsze. Ten osobiście mnie trochę męczy, jest zbyt intensywny, a "algi" przypominają mi bardziej odświeżacz toaletowy. Ale zapach to w końcu kwestia indywidualna. Poza tym jedynym aspektem- bez zarzutów.
    Zalety:
    • wydajność, działanie
    Wady: