Pianki do mycia twarzy

Ziaja Pianka oczyszczająca do skóry suchej i podrażnionej

Bodyland.pl
Ziaja PIANKA OCZYSZCZAJĄCA DO SKÓRY SUCHEJ 150ML
Ziaja
Ziaja Pianka oczyszczająca do skóry suchej 150 ml
Ziaja PIANKA OCZYSZCZAJĄCA DO SKÓRY SUCHEJ 150ML

• 15 kwietnia 2025 o 3:29
    Polecam piankę
    Polecam piankę do mycia i oczyszczania twarzy. Spełnia swoje zadanie, nie pozostawia skóry przesuszonej. Za tą cenę ogromny plus, uwielbiam kosmetyki z Ziaji.
    • Skuteczność
  • 14 kwietnia 2025 o 21:23
    Świetna pianka!
    Testowałam wszystkie pianki z tej serii od Ziaji i polecam wszystkie z całego serca! Nie jest to mój numer 1, bo ten tytuł należy do białej pianki z tej serii, ale ta również jest bardzo dobrym wyborem. Delikatna, a przy tym naprawdę skuteczna. Polecam!
    Zalety:
    • wydajna
    • delikatna dla skóry
    • bardzo niska cena
  • 13 kwietnia 2025 o 14:09
    Pianka oczyszczająca
    Pianka bardzo dobrze sprawdziła się do mojej mieszanej cery z tendencją do suchej. Szukałam czegoś delikatnego i na promocji trafiłam właśnie na tę piankę. Ma bardzo delikatny zapach, praktyczne opakowanie i jest bardzo wydajna. Mi wystarczyła 1 pompka, czasami 2 jeżeli czułam, że potrzebuję dodatkowego oczyszczanie. Pianka nie wysuszyła mojej cery, bardzo dobrze ją oczyszcza. Nie powoduje też pojawiania się nowych wyprysków ani ściągnięcia. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
    • Działanie
  • 10 kwietnia 2025 o 10:27
    Pianka do mycia twarzy Ziaja
    Pianka oczyszczająca Ziaja do skóry suchej i podrażnionej to naprawdę świetny produkt. Jest bardzo delikatna i łagodna dla skóry, dzięki czemu nie podrażnia jej ani nie wysusza, co jest ważne w przypadku skóry suchej. Pianka dobrze oczyszcza, nie pozostawiając uczucia ściągnięcia. Skóra po jej użyciu jest gładka, a jednocześnie nawilżona. Opakowanie jest praktyczne, pianka dobrze się dozuje i wystarcza na długi czas. Używam jej codziennie i nie zauważyłam żadnych negatywnych reakcji, co czyni ją idealnym produktem do codziennego użytku. Polecam szczególnie osobom z wrażliwą i suchą skórą.
    Zalety:
    • Wszystko
    Zwarqon
    9 kwietnia 2025 o 19:59
    Delikatna pianka oczyszczająca Ziaja - idealna dla suchej skóry
    Zalety:
    • delikatne oczyszczanie
    • nawilżenie skóry
    • łagodność dla skóry suchej i podrażnionej