Pianki do mycia twarzy

Ziaja Pianka oczyszczająca do skóry wrażliwej i zaczerwienionej

e-ZikoApteka.pl
Bodyland.pl
Apteka Polska APTE.PL
Ziaja

• 18 kwietnia 2025 o 10:15
    Idealna do oczyszczania
    Piankę zakupiłam, bo uwielbiam wszelkie pianki do mycia buzi. Ta jest idealna dla mojej mieszanej, ale i wrażliwej cery. Opakowanie bardzo wygodne z minimalistyczna grafiką. Bardzo delikatna, przyjemna w użytkowaniu. Wydajna. O bardzo subtelnym, prawie niewyczuwalnym zapachu. Świetnie oczyszcza, pozostawiając buzię czysta, świeżą. Cena jak za taką jakość jest na prawdę niska. Pianka nie szczypie w oczy, nie wysusza, nie podrażnia.
    Zalety:
    • oczyszcza
    • jest delikatna
    • przyjemna w uzytkowaniu
  • 14 kwietnia 2025 o 21:20
    Niezawodna!
    Nie jestem w stanie zliczyć ilości opakowań pianek od Ziaji, które zużyłam, odkąd je odkryłam. Ale to właśnie ta konkretna wraca do mnie za każdym razem! :D Moja skóra należy do tych wybrednych, które lubią łapać podrażnienia przy myciu zbyt mocnymi produktami. Przy tej piance nie muszę się o to martwić! Praktycznie bezzapachowa, także polubi się z osobami, które łapią uczulenia od perfumowanych produktów. Jest to jedna z niewielu pianek, które serio są piankami - nie "znika" podczas masowania produktem. Polecam!! Mój numer 1 wśród pianek!
    Zalety:
    • pianka nie "znika" na twarzy
    • bardzo delikatna
    • wydajna
    • bardzo niska cena
  • 7 kwietnia 2025 o 21:08
    Mój numer jeden
    Jest do zdecydowanie mój numer jeden w codziennej pielęgnacji. Pianka ta jest bardzo delikatna a jednocześnie bardzo dobrze oczyszcza. Ma bardzo delikatny zapach, nie szczypie w oczy, skóra po niej nie jest ściągnięta. Zawiera ona skoncentrowane stężenie nawilżających mleczanów a dodatkowo łagodząca alantoinę i prowitaminę B5 oraz kojący ekstrakt ze świetlika dzięki temu idealnie domywa makijaż i usuwa nadmiar sebum oraz nawilża naskórek już podczas mycia.
    • Działanie
  • 15 marca 2025 o 9:58
    Fajna pianka
    Bardzo fajna i delikatna pianka. Przy mojej cerze suchej i wrażliwej dobrze się sprawdza. Używałam też innych droższych i ta nie odbiega od nich a od niektórych jest lepsza więc nie ma sensu przepłacać. Wydajna, nie szczypie w oczy, tania, delikatna, dobra do rannego oczyszczania lub jako drugi etap wieczorem, fajna puchata konsystencja i delikatny zapach.
  • 10 marca 2025 o 21:55
    Oczyszczająca pianka
    Ta pianka przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Jest naprawdę świetna . Posiada piękny delikatny zapach, jest lekka jak chmurka, ma super konsystencję, którą łatwo rozprowadza się na twarzy i fajnie się pieni. Po demakijażu twarzy stosuję ją jako drugi etap oczyszczania. Mam skórę wrażliwą, skłonną do podrażnień, a ta pianka działa kojąco na skórę twarzy. Po użyciu nie mam uczucia ściągnięcia, skóra jest miękka, nawilżona i gotowa do dalszej pielęgnacji. Pianka jest bardzo wydajna, nie droga i szczerze ją polecam.
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Tania
    • Dobrze oczyszcza
    • Brak uczucia ściągnięcia
    • Ładny delikatny zapach