Kremy i maski do rąk

Tołpa Urban Garden, Krem do rąk przeciw starzeniu

• 7 czerwca 2023 o 12:06
    Dobry
    Krem zakupiłam ze względu na naturalny skład i sympatie do kosmetyków firmy Tołpa. Nie odmłodził skory moich rąk, ale dobrze radzi sobie z nawilżeniem i uczuciem gładkości jakiś czas po aplikacji. Wrócę do niego
    • efekt nawilżenia
    • aksamitna skóra
  • 2 listopada 2021 o 18:03
    zdecydowanie najlepszy krem do rąk...
    Krem do rąk Tołpa, Urban Garden to zdecydowanie najlepszy krem do rąk, jaki do tej pory stosowałam. Jedną z największych jego zalet jest to, że nie pozostawia nieprzyjemnego uczucia lepkości na dłoniach. Jest to cecha, na jaką zawsze zwracam uwagę, ze względu na to, że często stosuję go w pracy, w ciągu dnia i nie chcę, aby przedmioty, których dotknę później się kleiły. :) Krem ma przyjemny, delikatny zapach (który moim zdaniem mógłby być bardziej intensywny, jednak jest to kwestia bardzo indywidualna). Pozostawia dłonie przyjemnie miękkie, delikatne, Krem jest bardzo wydajny, a jedno opakowanie pozwala nam na co najmniej kilka miesięcy stosowania. Zdecydowanie zachęcam do jego zakupu, sama na pewno kupię go ponownie. :)
    Zalety:
    • szybko się wchłania,
    • nie pozostawia uczucia lepkości na dłoniach,
    Wady:
    • zapach mógłby być bardziej intensywny,
  • 4 maja 2021 o 16:18
    świetny krem do rąk
    Właśnie skończył mi się kremik Tołpa Urban Garden. Muszę powiedzieć, że dawno nie miałam tak pachnącego kremu do rąk! . Zniewala słodkim, egzotycznym zapachem - wiele razy wąchałam swoją rękę żeby go powąchać po raz kolejny ;). Posiada ładną szatę graficzną jego opakowanie które kojarzy się z roślinami egzotycznymi. Niewielka ilość wystarcza, by uwolnić dłonie od nieprzyjemnego uczucia szorstkości. Świetnie nawilża, w dodatku szybko się wchłania i się nie lepi. Jestem z niego bardzo zadowolona, pewnie jeszcze po niego sięgnę.
    Zalety:
    • świetnie nawilża
    • daje ukojenie suchej skórze dłoni
    • ślicznie pachnie
    • dobrze się wchłania
    • nie lepi się
    • wydajny
  • 17 lutego 2021 o 10:26
    Super!
    Może mam tylko 31 lat, ale wiek widać właśnie po dłoniach. W dodatku teraz w zimie i pandemii. Moje dłonie były w zlej kondycji i potrzebowały ratunku dlatego sięgnęłam po ten krem i nie żałuje! Kosmetyk jest w małym wygodnym opakowaniu, nie zajmuje dużo miejsca a jest bardzo pojemny. Bardzo ładnie pachnie, tak kwiatowo. Do tego krem bardzo dobrze i szybko się wchłania, ręce nie są tłuste. Ale najważniejsze kosmetyk działa! Kondycja dłoni poprawiła się już po pierwszym użyciu jak obiecuje producent, ale dalej jest tylko lepiej. Jestem zachwycona jak poprawił się wygląd mojej skóry na rękach, do tego skóra jest nawilżona i wygląda o wiele lepiej. Najlepszą reklamą niech będzie fakt, że kremu pożycza nawet mój kolega z pokoju i również bardzo go sobie chwali. Kosmetyk dostępny jest w bardzo korzystnej cenie i do tego to TOŁPA, cudowna szata graficzna, recyklingowe opakowanie. Polecam każdemu!!! Zalety: - poprawa kondycji dłoni, - nawilżenie, - skóra lepiej wygląda, - zapach, - krem dobrze się wchłania, - wygodne opakowanie, - ładna szata graficzna, - cena, - dostępność! Wady: - BRAK!!!