Płyny do kąpieli

Fresh Juice Bath Foam Peach Souffle Pianka do kąpieli `Brzoskwiniowy suflet`

• 2 lipca 2024 o 1:10
    Idealna na długie kąpiele w wannie z bąbelkami
    Pianka do kąpieli Fresh Juice to prawdziwa przyjemność dla zmysłów i skóry. Kosmetyk ten jest dostępny w litrowej butelce z wygodną nakrętką, co sprawia, że jest wydajny i łatwy w użyciu. Już niewielka ilość płynu wystarczy, aby stworzyć obfitą pianę, która utrzymuje się przez długi czas, co jest idealne dla osób, które lubią spędzać więcej czasu w wannie. Jednym z największych atutów tego produktu jest jego zapach. Aromat brzoskwini jest intensywny, ale nie przytłaczający, co sprawia, że kąpiel staje się jeszcze bardziej relaksująca. Zapach utrzymuje się przez cały czas trwania kąpieli, tworząc przyjemną atmosferę w łazience. Pianka Fresh Juice Peach Souffle nie tylko cieszy zmysły, ale również dba o skórę. Po kąpieli skóra jest miękka i nawilżona, co jest zasługą dobrze dobranych składników pielęgnacyjnych. Produkt nie powoduje podrażnień ani przesuszeń, co jest ważne, zwłaszcza dla osób z wrażliwą skórą. Używam tego kosmetyku, gdy chcę dłużej poleżeć w wannie i się zrelaksować. Obfita piana, piękny zapach i uczucie miękkiej skóry sprawiają, że każda kąpiel staje się małym rytuałem spa. Fresh Juice Peach Souffle to idealny wybór na chwilę relaksu po ciężkim dniu. Chętnie sięgnę jeszcze po inne zapachy z tej marki
    Zalety:
    • Wydajny płyn
    • Piękny zapach
    • Tworzy mnóstwo piany
    • Nie podrażnia skóry
    • Bardzo duża pojemność
    • Solidne opakowanie
  • 24 marca 2021 o 16:50
    Świetny produkt nawet dla alergików
    Produkt pozytywnie mnie zaskoczył. Ma delikatny brzoskwiniowy zapach. W połączeniu nawet niewielkiej ilości z wodą daje dużo piany, jest bardzo wydajny więc starcza na długo. Jest tani w porównaniu z podobnymi produktami, ma dużą pojemność. A co najważniejsze, nie podrażnia skóry wrażliwej i alergicznej.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    • dobry dla alergików
  • 26 stycznia 2021 o 14:11
    Fajna pianka
    Kupiłam ten płyn na jakiejś promce. I jestem przemiło zaskoczona. Po pierwsze wystarczyła na bardzo długo pomimo codziennego używania. Zapach obłędny, oczywiście jeśli uwielbiasz brzoskwinię :) Intensywny ale nie nachalny. Nawet przy użyciu małej ilości tworzy się ogrom piany. Fajnie zmiękcza skórę podczas kąpieli. Jedynie dość szybko połamała mi się nakrętka. Ale jakoś bardzo mi to nie przeszkadzało. Bardzo polecam i chętnie wypróbuję inne zapachy.