Toniki i hydrolaty

Bielenda Eco Sorbet, Nawilżająco-kojący tonik w mgiełce `Malina`

Bielenda Eco Sorbet Tonik w Mgiełce Nawilżająco-Kojący 200ml
HOBB
Bielenda Malina - tonik w mgiełce - nawilżająco-kojący
Bielenda ECO SORBET - FACE TONER - Nawilżająco-kojący tonik do twarzy w mgiełce - 200 ml

• 26 lutego 2025 o 15:29
    Tani i dobry tonik
    Po użyciu cera staje się wyraźnie bardziej miękka, ukojona i przyjemnie nawilżona. Produkt nie wysusza skóry, co dla mnie, osoby z cerą wrażliwą i skłonną do podrażnień, jest niezwykle istotne. Brak alkoholu w składzie to kolejny duży plus, który sprawia, że tonik jest delikatny, a jednocześnie skuteczny. Spełnił wszystkie moje oczekiwania. Skutecznie nawilża, koi i odświeża cerę, jednocześnie będąc delikatnym i odpowiednim nawet dla najbardziej wrażliwej skóry.
    Zalety:
    • Nie wysusza skóry
    • Koi i nawilża
  • 12 lutego 2025 o 16:05
    Zwykły tonik do twarzy
    Jest to według mnie zwykły tonik do codziennego odświeżania cery. Lubię stosować go o poranku po dokładnym oczyszczeniu mojej twarzy po nocy. Tonik dodaje energii i daje uczucie orzeźwienia. Mieści się w plastikowym opakowaniu ze zwykłym atomizerem, ułatwiającym rozpylanie produktu na twarz. Zapach natomiast przyjemny, po prostu malinowy. Konsystencja raczej standardowa, jak we wszystkich tego typu produktach. Uważam,że ten tonik poza orzeźwieniem, nie robi nic nadzwyczajnego, dlatego drugi raz chyba bym się na niego nie zdecydowała. Ale jeśli ktoś potrzebuje czegoś lekkiego do odświeżenia buzi np. latem czy coś w tym rodzaju, to polecam.
    • Orzeźwiające właściwości
    • Niska cena
    • Przyjemny zapach
  • 19 stycznia 2025 o 20:28
    Mamba w mgiełce
    Tonik jest bardzo wygodny w aplikacji, opakowanie jest wydajne. Zapach bardzo słodki, przypominający mi malinowe lody lub gumę do żucia. Atomizer świetnie się sprawdza do spryskania twarzy i przynosi uczucie świeżości, jednak nie zauważyłam pozytywnych jak i negatywnych skutków jego użytkowania.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • nie robi nic
  • 18 stycznia 2025 o 15:01
    Malinowe orzeźwienie
    Malinowe orzeźwienie zamknięte w buteleczce to dobre określenie tego produktu. Tonik świetnie pachnie, bardzo orzeźwiająco, czystą maliną. Jest wydajny, dzięki atomizerowi łatwo rozprowadzić go na twarz i dekolt. Używałam go w trakcie dnia do odświeżenia twarzy lub przed wieczorną pielęgnacją. Bardzo dobry, nie podrażnił mojej cery, chociaż tego się bałam, Obowiązkowa pozycja dla osób, które uwielbiają maliny.
    • działanie
  • 17 grudnia 2024 o 14:01
    Polecam!
    Bielenda Eco Sorbet Nawilżająco-Kojący Tonik w Mgiełce z malinowym zapachem to prawdziwy skarb w mojej pielęgnacji skóry! Już od pierwszego użycia zakochałam się w tej lekkiej, orzeźwiającej formule, która błyskawicznie nawilża i koi skórę. Tonik ma delikatną mgiełkę, którą łatwo się aplikuje – wystarczy kilka psiknięć, by poczuć, jak skóra staje się świeża i uspokojona. Tonik doskonale odświeża skórę, a dzięki ekstraktowi z malin ma także przyjemny, naturalny zapach, który utrzymuje się przez chwilę, dodając uczucia świeżości i czystości. Po jego użyciu skóra jest nie tylko nawilżona, ale również zrelaksowana – to idealny produkt na gorące dni, po długim dniu pracy, czy jako przygotowanie skóry do dalszej pielęgnacji. Formuła toniku jest lekka, nietłusta i nie pozostawia uczucia lepkości, co sprawia, że jest idealny do stosowania zarówno rano, jak i wieczorem. Dodatkowo, jego naturalny skład sprawia, że czuję się pewnie, używając go na codzień. Opakowanie jest poręczne i wygodne, dzięki czemu mogę zabrać tonik wszędzie ze sobą – w podróży, do pracy, czy na siłownię, by zawsze mieć przy sobie dawkę nawilżenia i ukojenia. Podsumowując, Bielenda Eco Sorbet Nawilżająco-Kojący Tonik to rewelacyjny produkt dla osób, które szukają skutecznego, lekkiego i naturalnego toniku do codziennej pielęgnacji. Jego nawilżające i kojące właściwości naprawdę robią różnicę, a zapach malin to wisienka na torcie!