Maseczki pod oczy

StarSkin VIP The Gold Mask Eye Maska pielęgnacyjna pod oczy

IvanaLi
    25 kwietnia 2025 o 17:04
    Świetnie nadają się pod makijaż
    Płatki pod oczy świetnie nadają się pod makijaż, bo pozostawiają lekko nawilżoną i odżywioną ale nie obciążoną skórę pod oczami. Super redukują opuchliznę i odświeżają okolice oczu. Mają bardzo delikatną płachtę, a zarazem mocno przylegają pod okiem i nie zsuwają się na policzek. Nie podrażniły mnie ani nie zrobiły żadnej krzywdy. Minusem jest zdecydowanie cena, bo za jedną parę płatków musimy zapłacić ok. 33 zł.
    Zalety:
    • świetnie nadają się pod makijaż
    • pozostawiają lekko nawilżoną i odżywioną skórę
    • redukują opuchliznę i odświeżają okolice oczu
    • nie podrażniają
    Wady:
  • 13 kwietnia 2025 o 15:58
    Zmniejszyły obrzęk
    Płatki pod oczy w kolorze złotym. Mają bardzo ciekawy skład. Są zapakowane w złotą saszetkę. Płatki są nasączone serum. Po ściągnięciu zniknął obrzęk pod oczami. Skóra jest nawilżona. Szkoda, że są takie drogie. Pod oczami wyglądają jak złota folia. Nie uczulają. Polecam.
    Kar_sz
    27 października 2024 o 9:48
    Przyjemne
    Używa od:próbka
    Po pierwsze zaskoczyło mnie to, jak one świetnie się trzymają na skórze, na mur beton, nie zsuwają się. Chciałam jedną nawet delikatnie przesunąć bez odrywania jej- nie ma szans. Więc spokojnie przez te 15 minut można robić dosłownie wszystko a one nie spadną, nie przesuną się. Po drugie są dobrze nasączone. Mimo to moja skóra wyssała z nich dosłownie wszystko. Płatki są dodatkowo zabezpieczone w środku. Opakowanie już wygląda luksusowo, a dodatkowo same płatki pokryte są złotą folią co wygląda imponująco pod okiem. Działanie jak dla mnie bardzo dobre. Nawilżają, wygładzają, przynoszą ukojenie, zmniejszają opuchlizny, dodają świeżego spojrzenia. Ale ze względu na cenę nie wiem czy kupie ponownie (choć te miałam z kalendarza adwentowego).
  • 23 listopada 2023 o 18:25
    Przyjemne, ale za drogie
    Trafiły mi się w kalendarzu adwentowym, więc je wykorzystałam, ale sama po tej cenie bym ich nie kupiła. Ogólnie płatki wyglądają bajerancko, dobrze trzymają się skóry pod okiem, są dobrze nasączone, dobrze nawilżają, odprężają. Jest to fajna forma relaksu. Miło było z nich skorzystać, ale taka cena za jednorazowe płatki to przesada. Jak ktoś nie ma co z kasą robić, to polecam. Pachną bardzo delikatnie. Raczej nie powinny nikomu przeszkadzać.
  • 13 maja 2023 o 20:00
    nic szczególnego
    Płatki o ciekawej fakturze, z zewnętrznej strony złote, co daje bardzo efektowny wygląd. Bardzo dobrze trzymają się na skórze, mimo sporej ilości płynnego kosmetyku. Co do skuteczności pielęgnacyjnej - sama nie wiem. Niby wszystko okej, ale jednak bez zachwytów. Nie czułam powalającego efektu nawilżenia, właściwie to po prostu ściągnęłam płatki i standardowo nałożyłam jeszcze krem... A tak chyba być nie powinno.