Balsamy do ciała

Wellness & Beauty The Secret of Oriental, Korperlotion Mleczko do ciała `Olej sezamowy i kaszmir`

• 15 czerwca 2024 o 17:23
    Bardzo dobry produkt nawilżający
    Bardzo żałuję, że nie mogę dostać nigdzie tego produktu stacjonarnie, ponieważ bardzo go polubiłam! Zamknięty w prostej butelce z dozownikiem, który łatwo wydobywa produkt na zewnątrz. Ładny zapach, lekko słodki, jednak nie przytłaczający, pozostaje na skórze trochę dłużej. Dobrze się rozprowadza na skórze, szybko się wchłania. Nawilża, odżywia. Polecam.
    • działanie
    Karu89
    12 listopada 2022 o 17:20
    Kashmirrooo
    ☆ Zapach i Konsystencja Przepięknie pachnie, no idealnie wręcz, na zimowe dni fajnie rozgrzewa zmysły. Balsam mega szybko sie wchłania i to do totalnego zera. Z doświadczenia wiem że nie rokuje to dobrze z długotrwałym nawilżeniem. ☆ Działanie Jak wspominałam wyżej, nie jest to mocny nawilżacz który działa w głębokich warstach skóry. W połowie dnia czuć niedosyt i potrzebę ukojenia skóry jakimś mazidełkiem. ☆ Jakość i Wydajność Dobry fajny produkt, może nie jest super naturalny ale nie podrażnia. Bylby wydajniejszy gdyby działał dłużej. ☆ Opakowanie Plus za blokadę pompki, w przezroczystym opakowaniu szybko wiemy ile zostało jeszcze balsamu ☆ Cena i Dostępność Kupiłam w drogerii Rossmann, za ok 10zł
    Zalety:
    Wady:
    • zbyt które działanie
  • 9 czerwca 2022 o 13:11
    Ładny zapach
    Świetny produkt w niskiej cenie. Przyjemny, dość intensywny zapach, który uprzyjemnia stosowanie kosmetyku . Balsam ma lekką konsystencję, szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Dobrze nawilża, koi skórę. Balsam posiada wygodne, poręczne opakowanie z pompką. Produkt jest wydajny. Nie podrażnia skóry i nie wywołuje reakcji alergicznych. Dostępny jest w Rossmannie.
    Ilayla
    29 marca 2021 o 17:05
    Lekkie mleczko
    Mleczko ma dość rzadką konsystencję, a pompka podaje go niewiele, dlatego trzeba się namachać żeby wydobyć z pojemnika odpowiednią ilość mleczka do posmarowania całego ciała :) Mleczko szybko się wchłania i ładnie, aczkolwiek nienachalnie pachnie - mnie taki zapach bardzo odpowiada. Nawilżenie jest po nim raczej delikatne, nie poradzi sobie z przesuszoną, wymagającej intensywnej pielęgnacji skórą. Jest to dobry produkt do stosowania po kąpieli dla osób bez większych potrzeb, chcących jedynie lekko nawilżyć skórę i rozkoszować się ładnym zapachem. Kupiłam go w dużej promocji - w jego regularnej cenie można moim zdaniem znaleźć dużo lepsze produkty.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • szybkie wchłanianie
    Wady:
    • pompka podaje za mało produktu
    • tylko lekkie nawilżenie
  • 20 marca 2021 o 17:19
    Cudowny Zapach
    Standardowa cena to koszt 15,45 a ja za jedne zapłaciłam 4,59 zł .Są to balsamy do ciała z dodatkami olejków . Ja mam wersję żółtą i zielona . Myślę że poza zapachem nie różnią się niczym innym . Oby dwa balsamy mają super lekką konsystencję , wystarczy odrobina żeby wy kremować całe ciało gdyż balsam jest mega wydajny . Zapach jest też super, bardzo delikatny , świeży . Super że balsam do ciała długo się utrzymuje na skórze . Skóra po balsamach jest mega gładka , pachnąca i dobrze nawilżona . Ja się zakochałam w tych produktach . Myślę że są warte swoich cen . Także polecam z czystym sumieniem, tym bardziej gdzie skład mega jest
    • Efekt
    • Super nawilża
    Wady:
    • Cena ( ale można kupić na promocji )