Żele pod prysznic

Cien Koktajl myjący pod prysznic `Jeżyny ze śmietanką`

• 16 marca 2025 o 20:06
    Bardzo ok
    Kupiłam ten produkt w promocji kilka miesięcy temu. Tak - kilka miesięcy używałam, bo aż na tyle wystarcza! Wystarczą 2 pompki na gąbkę i gotowe. Żel zamknięty jest w zgrabnym wysokim plastikowym opakowaniu z ładna naklejką, pompka bardzo przydatna. Zapach słodki, lekko jak lody. Dobrze się pieni, myje, nie wysusza, ale też jakoś nie nawilża mega. Wydajnością bije wszelkie inne żele które znam. Bardzo ok, choć przyznaję, ze po myciu się nim przez kilka miesięcy teraz chętnie sięgnę po inny zapach ... z tej serii :)
  • 5 stycznia 2025 o 13:19
    Obłędny zapach
    Zakochałam się w nim już po pierwszym użyciu. Zapach jest cudowny. Słodki ale nie mdlący. Na mojej skórze utrzymuje się długo. Delikatnie nawilża i pozostawia skórę gładką. Wygodne i duże opakowanie z pompką. Cena bardzo niska. Produkt jest bardzo wydajny. Wystarczy odrobina, ponieważ dobrze się pieni. Skończył się dopiero po około półtorej miesiąca codziennego użytkowania.
    Zalety:
    • Bardzo ładny zapach, który długo utrzymuje się na skórze
    • Niska cena
    • Bardzo wydajny
  • 15 czerwca 2024 o 16:23
    Do zjedzenia
    Uwielbiam zapachy owocowe, szczególnie na lato i chętnie testuję różne nowości. Produkt zamknięty jest w wygodnej plastikowej butelce. Wydajny, kremowa konsystencja otula ciało podczas mycia. Pachnie przepięknie, aż chciałoby się go zjeść. Przystępny cenowo, nie zauważyłam nadmiernego wysuszenia skóry. Będę do niego wracać.
    • działanie
  • 23 maja 2024 o 14:33
    Boski zapach
    Zdecydowałam się na zakup tego żelu ze względu na zapach. Jest niesamowity. Sam produkt ma dość rzadką konsystencję i jak dla mnie trochę słabo się pieni. Jest za to wydajny i starcza na bardzo długo. Niestety niebiański zapach znika wraz z zakończeniem kąpieli. Mimo wszystko polecam bo zamienia kąpiel w przyjemny relaks
    • Dostępność
    Wady:
    • Konsystencja
  • 7 grudnia 2021 o 18:17
    Obłęd
    Zakupiłam go razem z Puddingiem pod prysznic czekoladowym z Cienia. tak samo się w nim zakochałam .. Zapach obłędny , słodki i rozprzestrzenia się na cała łazienkę ! Nawilża ciało i utrzymuje się nawilżanie po kąpieli . Pieni się mocno , wystarczy doza żeby gąbka była cała z piany.

Zobacz także inne Żele pod prysznic