Kremy pod oczy

Bodyland.pl
Pachnidelko
Loreal Revitalift Filler Krem pod Oczy 30ml

• 13 marca 2025 o 13:48
    Rewelacja! Moja skóra jest zachwycona!
    L'Oreal Paris Revitalift Filler [+HA] to jeden z najlepszych kremów, jakie miałam okazję stosować. Już od pierwszego użycia poczułam różnicę – skóra stała się gładsza, bardziej nawilżona i wyglądała na wypoczętą. Co mnie zachwyciło najbardziej? Uniwersalność tego produktu! Choć jest przeznaczony pod oczy, można go stosować na całą twarz, co sprawia, że pielęgnacja jest jeszcze prostsza i bardziej skuteczna. Formuła kremu jest lekka, ale jednocześnie bogata – nie obciąża skóry, nie pozostawia tłustej warstwy, a jednocześnie dogłębnie nawilża. Dzięki zawartości kwasu hialuronowego skóra staje się jędrniejsza, sprężysta i wygląda młodziej. Zauważyłam, że drobne zmarszczki wokół oczu oraz na czole stały się mniej widoczne, a skóra nabrała zdrowego blasku. Bardzo podoba mi się również wygodne opakowanie – higieniczne i praktyczne, idealne do codziennego użytkowania. Krem świetnie współgra z makijażem, nie roluje się i nie powoduje uczucia ciężkości, co jest dla mnie ogromnym plusem. Po kilku tygodniach stosowania mogę śmiało powiedzieć, że ten produkt naprawdę działa! Jeśli szukasz kremu, który nawilży, wygładzi i odżywi Twoją skórę, to L'Oreal Paris Revitalift Filler [+HA] jest strzałem w dziesiątkę. Polecam go każdemu, kto chce zadbać o swoją cerę i cieszyć się młodszym wyglądem na dłużej!
    wikaat
    30 lipca 2024 o 10:32
    polecam
    już jakiś czas używam tego kremu akurat tylko na okolicę pod oczami i w ogólnym rozrachunku jestem z niego zadowolona. ma fajną konsystencję, dobrze się wchłania, nie podrażnia mi oczu a zapach nie jest super intensywny. jeżeli chodzi o działanie to jestem z niego bardzo zadowolona. dobrze nawilża regeneruje skórę pod oczami plus ja napina. cena nie jest najniższa, ale warty sprawdzenia.
  • 5 marca 2022 o 21:10
    Dobry krem pod oczy
    Krem znajduje w małym opakowaniu,ale jest bardzo wydajny . Krem super sprawdza się pod oczami . Widać efekty ,skóra pod oczami jest wygładzona,ładnie wygląda. Krem spełnia swoje zadanie.
    Zalety:
    • Działa
    • Wydajny
    Wady:
  • 18 września 2021 o 16:35
    dziwny, drogi kosmetyk
    Dermatolodzy twierdzą coś dokładnie w przeciwną stronę: kremy do twarzy najczęściej nadają również pod oczy, a kremy specjalnie pod oczy nie są potrzebne. Tu producent zastosował odwrotną logikę - użyj kremu pod oczy do całej twarzy. Bardzo to dla mnie dziwne. Mogę używać wszyskich moich kremów pod oczy do twarzy (mogłabym i do ciała...). Ale nie używam. Dlaczego? Bo pojemność tych kremów jest mniejsza niż kremów do twarzy i szybko bym poszła z tak zwanymi torbami. Moim zdaniem ten krem to tylko chwyt marketingowy. Czego jeszcze nie było? Kremu pod oczy jako krem do twarzy. Bum! I jest! Warto? Nie warto. To znaczy można. Krem jest lekki, wchłania się. Nawilża i trochę napina skórę. Ale to tylko 30 ml (no bo to przecież krem pod oczy) i ogólnie jest to droga zabawa. Lubię L'Oreal za wiele dobrych kremów. Giganty kosmetyczne to dobre laboratoria, duże pieniądze, patenty. Ale to również bardzo intensywny marketing. Często do mnie trafia, ale tym razem - NIE. Nie zamierzam przepłacać za kosmetyk, który jest OK, ale nic nadzwyczajnego. Krem dostałam w prezencie od przyjaciółki. Niby darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale recenzja wizażowa zobowiązuje, więc piszę bez owijania w bawełnę.
    Zalety:
    • nawilża
    • napina skórę
    Wady:
    • mała pojemność i wysoka cena
    • dziwny, nieuzasadniony chwyt marketingowy
  • 1 sierpnia 2021 o 16:29
    Krem Loreal
    + lekka konsystencja + szybko się wchłania + brak zapachu + nie podrażnia skóry + nie uczula + dobrze nawilża + wydajność + dostępność + ładna szata graficzna + wygodne opakowanie + łatwa, higieniczna aplikacja - nie wygładza zmarszczek - kiepski skład