Bronzery i pudry brązujące

Too Faced Milk Chocolate Soleil Matte Bronzer Bronzer do twarzy i ciała

• 1 marca 2025 o 22:56
    Całkiem w porządku
    Typ skóry Mieszana, wrażliwa, alergiczna. Mój wybór Jest to mój pierwszy bronzer z górnej półki, dlatego miałam wobec niego duże oczekiwania. Liczyłam na produkt, który da piękny efekt i będzie się dobrze sprawdzał w codziennym makijażu. Działanie i efekty Tak jak producent opisuje – bronzer ma matowe wykończenie, ale nie powiedziałabym, że jest super trwały. Na pewno nie trzyma się 8 godzin, jak obiecuje opis. Trzeba też uważać z ilością – przy zbyt dużej warstwie potrafi wyglądać pomarańczowo i zbyt ciemno. Ma jednak plus za to, że można go budować i stopniowo nakładać, choć wymaga to dłuższej pracy i większej precyzji, bo potrafi zostawić brzydkie plamy. W zależności od tego, w jakim miejscu na policzkach go nałożymy i jaką ilość użyjemy – efekt może być naprawdę ładny. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej wypada latem niż zimą. Mimo że efekt potrafi być ładny, szczerze nie jestem przekonana, czy ten produkt jest wart swojej ceny. Uważam, że spokojnie można uzyskać podobny lub lepszy efekt przy tańszym bronzerze. Zapach Ma przepiękny, słodki kakaowy zapach – bardzo przyjemny przy aplikacji, co jest dużym plusem. Podsumowanie To nie jest zły produkt, ale nie skradł mojego serca. Efekt może być ładny, ale trzeba się postarać, żeby wyglądał dobrze. Biorąc pod uwagę jego cenę – spodziewałam się więcej.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie słodkim kakao
    • Można budować intensywność
    • Dobrze wygląda w naturalnym świetle
    • Matowe wykończenie
    Wady:
    • Może wyglądać zbyt ciemno i pomarańczowo
    • Pozostawia plamy przy nieuważnej aplikacji
    • Nie utrzymuje się przez 8 godzin
    • Wymaga czasu i precyzji przy nakładaniu
    • Jest średnio wydajny
    • Za tę cenę można znaleźć lepszy produkt
  • 25 lutego 2025 o 10:30
    W porządku
    Jest to prawidłowy produkt. Ma fajne opakowanie, duży pigment, fajnie się rozprowadza. Jednak kolor w moim wypadku ciężko trafić. Raz wygląda okej a raz trochę za ciepło? Trzeba umieć dobrze nim pracować, a tak to jest naprawdę fajny. Daje efekt ładnie opalonej skóry a przy tym nie jest się pomarańczką. Czy polecam? Nie testowałam dużo bronzerów, ale uważam że ten jest prawidłowy, nie jest to ideał, ale zużyję i dopiero potem kupię inny. Dla osób które nie mają wielkich wymagań polecam!
    • Pigment
    • Jakość
    • Wygląd
    Wady:
    • Zmiana odcienia?
    Bpjvx
    24 grudnia 2024 o 16:06
    Jest całkiej fajny
    Nie jest to to czego szukałam, ale jest w porządku. Nie pyli się, jest jedwabisty przez co nie robi plam, łatwo się blenduje, kolor ciepły no i dla mnie za jasny. Była opcja ciemniejsza, ale bałam się, że będzie jeszcze cieplejszy. Wszystko fajnie, ale too faced mogłoby pomyśleć o chłodniejszych bronzerach. Zapach delikatny, czekoladowy, ale chemiczny. Opakowanie piękne, zamyka się na magnes, ale brązowa część to słaby plastik
    • Konsystencja
    • Łatwość aplikacji
    Wady:
    • Kolory
  • 30 sierpnia 2024 o 17:23
    Boski bronzer
    Bronzer Too Faced Chocolate to absolutna rewelacja! Po pierwsze, jego zapach to czysta przyjemność - czekolada, która robi wrażenie już na samym początku. Konsystencja jest bardzo gładka i łatwa w aplikacji, co sprawia, że produkt doskonale się blenduje na skórze. Kolor bronzera jest idealny dla mojej karnacji, dodając naturalnego, słonecznego blasku bez efektu pomarańczowej maski. Nie ma mowy o efekcie "brudnej twarzy" czy plamach - bronzer wygląda bardzo naturalnie i równomiernie na skórze. Co najważniejsze, trwałość tego produktu jest imponująca. Nawet po wielu godzinach noszenia nie traci intensywności ani wyrazistości, co jest dla mnie ogromnym plusem. Ponadto, opakowanie jest bardzo wygodne i estetyczne, co dodaje mu dodatkowego uroku. Podsumowując, Too Faced Chocolate Bronzer to jeden z najlepszych bronzerów, jakie miałam okazję używać. Polecam go wszystkim, którzy szukają produktu, który zapewni im naturalny i promienny efekt bez wysiłku. Warto zainwestować w ten produkt - gorąco polecam!
    Zalety:
    • nie robi plam
    • odcień idealny do jasnych karnacji
    • intensywność da się budować
    • piękne i porządne opakowanie
    • cudowny zapach
    Wady:
    • wysoka cena
  • 27 lipca 2024 o 18:10
    Polecam bladym osobom
    Osoby z jasną karnacją oszaleją na jego punkcie. Sama nie żałuję zakupu. Bronzer starcza na wieki. Pięknie pachnie kakao dla dzieci z Nestle. Bronzer jest jasny, z tego względu raczej nikt nie powinien sobie zrobić krzywdy. Według mnie mógłby być odrobinę ciemniejszy. Opakowanie prześliczne. Design mega mi się podoba. Konsystencja jedwabista, miękka, nie pyli się ani nie osypuje. Doskonale się blenduje. Wtapia się w skórę. Muszę go sporo nakładać, bo jest naprawdę jasny. Nie robi plam. Co dla mnie jest kluczowe- bronzer jest matowy. Nie znoszę rozświetlających produktów. Kupiłam w Sephora online po dużej zniżce.