Wszystkie składniki:
coconut ingredients: isononyl isononanoate, hydrogenated polyisobutene, polybutene, bis-behenyl/isostearyl/phytosteryl dimer dilinoleyl dimer dilinoleate, microcrystalline wax, , bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, glyceryl behenate/eicosadioate, ethylene/propylene/styrene copolymer, silica, silica silylate, phenoxyethanol, fragrance, dehydroacetic acid, polyglyceryl-2 triisostearate, titanium dioxide, butylene/ethylene/styrene copolymer, bht, benzyl alcohol, benzyl benzoate
strawberry ingredients: hydrogenated polyisobutene, isononyl isononanoate, polybutene, bis-behenyl/isostearyl/phytosteryl dimer dilinoleyl dimer dilinoleate, microcrystalline wax, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, glyceryl behenate/eicosadioate, octyldodecanol, ethylene/propylene/styrene copolymer, silica, silica silylate, polyglyceryl-2 triisostearate, water, phenoxyethanol, fragrance, sodium saccharin, butylene/ethylene/styrene copolymer, dehydroacetic acid, bht may contain/peut contenir (+/-) titanium dioxide (ci 77891), red 7 lake (ci 15850:1), red 6 lake (ci 15850)
mango ingredients: hydrogenated polyisobutene, isononyl isononanoate, polybutene, bis-behenyl/isostearyl/phytosteryl dimer dilinoleyl dimer dilinoleate, microcrystalline wax, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, glyceryl behenate/eicosadioate, octyldodecanol, ethylene/propylene/styrene copolymer, silica, silica silylate, polyglyceryl-2 triisostearate, water, phenoxyethanol, fragrance, sodium saccharin, butylene/ethylene/styrene copolymer, dehydroacetic acid, linalool, limonene, benzyl, benzoate, bht may contain/peut contenir (+/-) yellow 5 (ci 19140) titanium dioxide (ci 77891