Peelingi do twarzy

All About Cactus Oczyszczający peeling do twarzy z opuncją figową

• 26 lutego 2025 o 15:51
    Bardzo dobry produkt.
    Peeling drobnoziarnisty zamknięty jest w ładnej, małej, wygodnej, plastikowej tubce. Jego konsystencja jest kremowa, z mnóstwem malusieńkich ostrych drobinek. Ma bardzo ładny, delikatny zapach. Sama aplikacja jest bardzo prosta i wygodna. Peeling świetnie złuszcza i oczyszcza skórę. Wygładza ją i subtelnie nawilża. Produkt nie podrażnia cery. Jest też mega wydajny i tani.
  • 31 października 2024 o 12:08
    Świetny peeling drobnoziarnisty.
    Peeling ma kremową konsystencję z mnóstwem drobinek. Pięknie złuszcza, wygładza i oczyszcza. Może też delikatnie nawilża. Zapach ma bardzo delikatny, przyjemny. Aplikacja jest wygodna. Nie podrażnia i jest bardzo wydajny.
  • 23 stycznia 2024 o 13:30
    Bardzo dobry peeling
    Trochę się obawiałam tego peelingu, że drobiny pestek będą ostre, mocne i używanie nie będzie przyjemne. Pomyślałam, że najwyżej zostawię ten peeling do zużycia do ciała. Ja masuję skórę delikatnie, aby drobiny nie tarły skóry zbyt mocno. Peeling ma gęstą kremową konsystencję, która nie spływa z dłoni i bardzo przyjemnie się rozprowadza. Ma bardzo przyjemny lekko słodki owocowy zapach. Oczyszcza skutecznie, nie wysusza skóry, zostawia na twarzy delikatny przyjemny film. Dla mnie hit
  • 25 lutego 2023 o 8:31
    Jest w porządku
    Kupiłam ten peeling za 8, czy 10 zł. Jestem z niego zadowolona. Dobrze oczyszcza skórę, jest wydajny i ładnie pachnie. Opakowanie też jest dość estetyczne.
  • 19 lutego 2023 o 11:27
    Bardzo dobry produkt, od siebie polecam
    Cały czas omijałam jakoś tą firmę przy zamówieniach w Kontigo, i nie wiem dlaczego, a peeling okazał się cudeńkiem takim jakie lubię. Uwielbiam mocno drapiące peelingi, przynajmniej wiem i czuję, że coś nakładam. Do ciała lubię te bardzo bardzo mocne, ale jeśli chodzi o twarz to także jest całkiem niezły. Konsystencja odpowiednia, i treściwa, forma kremu gładka i gęsta, więc nic nie ucieka i nie spada podczas mycia, krem cały czas trzyma się skóry, oraz nie chowa się między palcami, co często spotykam przy stosowaniu innych peelingów. Kompozycja zapachowa bardzo ciekawa i przyjemna, co umila aplikację produktu na skórę. Samo działanie super, ja akurat lubię docisnąć i czuć każde peelingi więc mam może i lekko później zaczerwienioną skórę, co szybko znika, ale cera jest mocno i dokładnie oczyszczona, a także gładka i nawilżona, oraz przyjemna w dotyku tak jak lubię. Peeling nie pozostawia uczucia ściągnięcia ani przesuszenia skóry, a raczej jest to wyczuwalny pod palcami nawilżający delikatny film na skórze. ZALETY: cena adekwatna do działania bardzo ładna szata graficzna opakowania bardzo ładna kompozycja zapachowa produkt zgodny z opisem bardzo dobrze oczyszcza i myje skórę twarzy po zastosowaniu wyczuwalny film na powierzchni skóry znakomita wydajność podczas mycia krem nie chowa się między palcami WADY: brak dostępności stacjonarnie