Pudry pod oczy

Ecocera Ryżowy puder pod oczy

Under Eye Rice Powder ryżowy puder pod oczy 4g
Ecocera Ryżowy Puder pod Oczy 4g
Ecocera Rozświetlający ryżowy puder pod oczy z kwasem hialuronowym Medium Medium EC 4 g
Ecocera

• 21 września 2024 o 23:36
    Pudrowy dramat
    Co tu się wydarzyło to ja nie wiem...próbowałam znaleźć jakieś plusy tego produktu i jedyne co znalazłam to naturalny skład. Zawiera 94,3% składników pochodzenia naturalnego. Opakowanie jest typowe jak na takie pudry - plastikowy , mały słoiczek. Puder jest delikatnie beżowy, drobno zmielony. Jak wygląda pod okiem? Sucho i jeszcze raz sucho. Moja skóra nie jest już najmłodsza, ale po tym pudrze zauważyłam zmarszczki o których istnieniu nie miałam pojęcia. Uwydatnia każde załamanie. Mam bardzo jasną cerę i beżowy kolor pudru niestety się na niej wybijał. Dodatkowo puder zawiera dużo drobinek i to całkiem sporych. Są one widoczne i zamiast upiększać to szpecą - kto lubi brokat pod okiem? W składzie podobno jest kwas hialuronowy ale w żaden sposób nie czuję żeby puder nawilżał, mógłby być chociaż dla skóry neutralny, a on wręcz wysusza. To jest definicja tego jaki puder pod oczy powinien NIE być. Suchy, podkreślający każdą zmarszczkę, wysuszający skórę, z wybijającym się kolorem i dużymi drobinami - podziękuję. Na rynku w tej cenie jest na prawdę wiele DOBRYCH pudrów pod oczy, tego nie polecam.
    Zalety:
    • Skład - naturalny
    Wady:
    • Suchy i wysuszający
    • Podkreśla zmarszczki
    • Kolor się wybija na jasnej skórze
    • Duże, nie ładnie wyglądające drobiny
    Inne
  • 5 października 2023 o 22:12
    Z pudrami pod oczy bardzo się lubię i regularnie je stosuję. Przez długi czas na tę okolicę aplikowałam tradycyjne pudry ale zauważyłam, że te przeznaczone pod oczy potrafią dawać znacznie lepszy efekt. Wyglądają bardziej świeżo i lekko, a dodatkowo nie obciążają mojej suchej i delikatnej skóry pod oczami. Dość często wybieram dla siebie nowości z tej kategorii i tym razem padło na propozycje od marki Ecocera. Co prawda kojarzą kosmetyki od tego producenta kojarzą mi się głównie z ciężkimi, mocno matującymi pudrami na całą twarz, natomiast postanowiłam dać tej propozycji szansę. Udało mi się ją zakupić na stronie jednej z drogerii internetowych. Puder został zamknięty w małym opakowaniu w formie słoiczka o pojemności czterech gram. Denko jest całkowicie przeźroczyste, dlatego doskonale widzimy ile kosmetyku wciąż nam pozostało. Wieczko ma ma białą barwę z zielonym logiem producenta. Dodatkowo umieszczono tutaj także nazwę kosmetyku. Cena regularna pudru wynosi około dwudziestu pięciu złotych. Jest on dość drobno zmielony i ma jasnobeżową, żółtawą barwę. Pachnie jak tradycyjny kosmetyk z tej kategorii. Ku mojemu zdziwieniu posiada w sobie naprawdę dużo drobinek rozświetlających. Nie ma znaczenia, w jaki sposób zaaplikujemy ten kosmetyk i tak będą one bardzo widoczne i nie wygląda to zbyt dobrze. Dodatkowo puder mocno przyciemnia. Na szczęście posiada także kilka zalet, między innymi dobrze utrwala korektor, ponieważ wytrzymuje na skórze przez cały dzień. Puder pod oczy od marki Ecocera to jakiś nieporozumienie. Co prawda jest bardzo trwały, natomiast wygląda na skórze mało estetycznie. Bardzo przyciemnia i ma w sobie sporo niepotrzebnych drobinek rozświetlających. Absolutnie nie mogę go polecić.
    • Konsystencja
    • Dobrze utrwala
    Wady:
    • Przyciemnia
    • Posiada w sobie drobinki rozświetlające
    • Nie wygląda estetycznie pod okiem
  • 25 września 2023 o 20:22
    Średniaczek
    Puder sypki Ekocera - deliktny sypki puder do twarzy. Bardzo ładnie matuje cere, idealne wykańcza makijaż. Daje efekt matowości, utrwala makijaż. U mnie niestety pogłębia zmarszczki pod oczami. Ten puder nie powoduje cieżkiego efektu maski, wtapia się w podkład. Nie powoduje podrażnień.
    Zalety:
    • Efekt matujący
    • Wykończenie makijażu
    • Brak podrażnień, uczuleń
    Wady:
    • Pogłębia zmarszczki
  • 15 maja 2023 o 14:28
    Rewelacyjny
    Pod oczy nadaje się idealnie, nie wysusza a ładnie wygładza. Wygląda wręcz nieskazitelnie z moim ulubionym podkładem. Zdecydowanie zawód mnie NIE spotkał :)
    BoszkaW
    28 kwietnia 2023 o 17:11
    NIE
    Moja cera jest dojrzała, mieszana. Ten produkt nie jest dla mnie. Wysusza skórę pod oczami, od razu eksponuje zmarszczki. Źle się go rozprowadza. Powoduje efekt ciężkości. Odradzam. Zdecydowanie wolę korektory w płynie.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • wszystko