Korektory pod oczy

Lumene Illuminating Highlighter Pen Korektor rozświetlający

hairstore.pl
Lumene Illuminating Highlighter Pen - Korektor rozświetlający w pisaku - 1.8 ml - 2 MEDIUM
Bodyland.pl
LUMENE Korektor Rozświetlający 1 Orginal Light
Lumene

Oliton
    30 stycznia 2025 o 13:48
    Odpowiednik Touche eclat za 1/5 ceny
    Markę lumene bardzo cenię za kosmetyki do makijażu twarzy - żadne inne produkty tak idealnie nie pasują do cer jasnych i równocześnie ciepłych. Dlatego też skusiłam się na korektor rozświetlający. Opakowanie niemal identyczne jak kultury touche eclat i...takie samo dzialanie. Nie kryje mocno, ale pięknie rozjaśnia, ożywia obszar pod oczami. Jeśli mamy duże sińce czy worki nie da rady, ale też nie takie jest jego zadanie. Cena jest bardziej niż ok (35-40 zl)
  • 5 grudnia 2024 o 22:06
    Porządny rozświetlający korektor o małej pojemności
    Ten korektor to naprawdę fajny produkt, szczególnie jeśli szukasz czegoś lekkiego i rozświetlającego. Zgodnie z obietnicą producenta, nie ma mocnego krycia, więc jeśli zależy Ci na zakryciu większych niedoskonałości, to nie będzie odpowiedni. Natomiast do rozjaśnienia strefy pod oczami czy centralnych części twarzy sprawdza się świetnie. Aplikator jest bardzo wygodny, dzięki czemu aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Zużyłam już dwa opakowania – zarówno jaśniejszy, jak i ciemniejszy kolor dobrze się u mnie sprawdziły. Formuła jest lekka i niemal niewyczuwalna na skórze, co bardzo sobie cenię. Nie ciemnieje w ciągu dnia, co jest dużym plusem. Jedyne, co mnie zniechęca, to stosunek ceny do pojemności. Kosztuje około 35 zł, a pojemność jest naprawdę malutka – korektor starczał mi na około miesiąc, mimo że nie robię makijażu codziennie. Wydajność pozostawia sporo do życzenia, co jest jego największym minusem. Podsumowując: świetny korektor pod oczy, lekki i rozświetlający, ale niestety mało wydajny. Gdyby nie ta kwestia, byłby idealny! Odejmuję jedną gwiazdkę za małą pojemność w stosunku do ceny.

Zobacz także inne Korektory pod oczy