Serum do twarzy

Laboratorium Kosmetyczne AVA Aktywatory Młodości Plus, Serum do twarzy `100% Niacynamid i śnieżna alga z witaminą B5`

Ava Ava Aktywatory Młodości Plus Niacynamid i Śnieżna Alga z witaminą B5 30ml
Pachnidelko
Ava Ava Aktywatory Młodości Plus Niacynamid i Śnieżna Alga z witaminą B5 30ml
AVA Aktywator Młodości Serum 10% Niacynamid i Śnieżna Alga 30ml
Ava Aktywator Młodości

Momo
    9 września 2024 o 16:01
    Nie odmładza, może spowodować wysyp
    Serum stosowałam z przerwą, ponieważ po 2 tygodniach aplikacji na mojej twarzy pojawił się wysyp kaszki. Odstawiłam je na jakiś czas i po podleczeniu skóry zrobiłam kolejne podejście. Jednak i tym razem po ok. 2 tygodniach pojawiły się na moich policzkach grudki. Z tego co się zorientowałam, powodem wysypu takiej kaszki może być zbyt wysokie stężenie niacynamidu. Mam 55 lat i niestety oprócz pogorszenia stanu skóry, nie pojawiły się u mnie żadne pozytywne efekty po użyciu tego produktu. Nie zauważyłam aby ten "aktywator młodości" spowolnił u mnie proces starzenia skóry, tak jak obiecuje producent.
    Zalety:
    Wady:
    • nie odmładza
    • nie zmniejsza widoczności i ilości zmarszczek
    • nie nawilża
    • nie napina skóry
  • 7 września 2023 o 11:02
    Bardzo polecam
    Mam cerę trądzikową w trakcie leczenia. Odstawiłam kremy którymi się leczyłam i zaczęłam używać razem z kremem nawilżającym. Blizny potrądzikowe powoli znikają i cera staje się gładka a do tego krem nawilżający (Cleance Hydra Avène) super razem działają ! Bardzo polecam
  • 30 października 2022 o 23:08
    Przyjemne serum
    Nie miałam dużych oczekiwań co do tego produktu. W ogóle firmie Ava produkty się udają bądź nie więc tak sobie testuję. I to serum ładnie działało na moja skórę. Przede wszystkim odczułam wygładzenie, głownie na kościach policzkowych, gdzie zawsze coś było. Być może nawet minimalnie napinał skórę, ale po całej nocy skóra wyglądała bardzo ładnie. Używałam go tylko wieczorami, starczył mi naprawdę na bardzo długo. Szybko się wchłaniał, nie szczypał w twarz, nic. Bardzo ładnie się zachowywał. Pewnie jeszcze kupię, choć tyle produktów jest do przetestowania... :)