Odżywki do rzęs

Eveline Cosmetics Sexy Girl 2 in 1 Lash Booster Primer Odżywka i baza do rzęs 2 w 1

notino.pl
Eveline KOLOROWKA Sexy Girl Baza i Odżywka do rzęs 2w1 10ml 130504
Bodyland.pl
Eveline KOLOROWKA Sexy Girl Baza i Odżywka do rzęs 2w1 10ml 130504

• 17 października 2022 o 10:56
    Świetny produkt z super szczoteczką.
    Na ten produkt natrafiłam w drogerii Rossmann, gdzie był akurat w promocyjnej cenie około 15 złotych. Zachęciło mnie bardzo, iż jednocześnie jest to baza pod tusz oraz odżywka bogata w multum dobroczynnych składników. Jeszcze za taką korzystną cenę... No po prostu musiałam wypróbować i od razu na początku zaspojleruję, że jestem zachwycona efektami! Bo okazało się, że produkt spełnia nie tylko dwie powyższe funkcje, ale spokojnie może być używany jako tusz do rzęs, taki daje fajny rezultat na włoskach :) Przechodząc jednak do konkretów. Kosmetyk zamknięty jest w klasycznym dla tego typu produktów opakowaniu i jak już wspominałam w tytule, ma rewelacyjną szczoteczkę, która świetnie rozdziela rzęsy i nakłada idealną ilość produktu. Naprawdę używa się jej banalnie prosto i szybko, nawet w przypadku króciutkich włosków w wewnętrznych kącikach. Co mnie zaskoczyło, po nałożeniu specyfiku, rzęsy nabrały zarówno długości, jak i zostały pogrubione oraz zyskały na objętości bez efektu ich sklejenia. Dodatkowo ich kolor się pogłębił, nabierając jeszcze więcej czerni. Wszystko to wyglądało super naturalnie - no po prostu idealny efekt do delikatnego, dziennego makijażu. Również trwałość jest bardzo dobra, specyfik wytrzymuje bez problemu cały dzień. Miała to być baza, a wyszło jak pomalowane naprawdę fajnym tuszem. A gdy nałożyłam na produkt jeszcze tusz, otrzymałam rezultat wachlarza sztucznych rzęs. Kosmetyk super współpracuje z mascarą i naprawdę jest efekt WOW! Przechodząc do efektów pielęgnacyjnych, nie stosowałam primeru codziennie, ale rzeczywiście rzęsy stały się przyjemnie gładkie i błyszczące oraz lekko zagęszczone. Nic dziwnego, w końcu skład jest dość bogaty, gdyż zawiera: olej rycynowy i arganowy, d-Panthenol, kwas hialuronowy, witaminę E, wosk ryżowy czy glicerynę. Podsumowując: kosmetyk ten sprawdza się zarówno jako odżywka, jak i jako baza oraz tusz i z każdej z tych roli wywiązuje się świetnie. Jestem zachwycona i produkt trafia na stałe do mojej kosmetyczki!
    Zalety:
    • wielofunkcyjność - produkt sprawdza się jako odżywka, baza i tusz do rzęs
    • wydłużone, pogrubione i podkręcone rzęsy
    • pogłębienie naturalnie czarnego koloru włosków
    • nie tworzy grudek
    • nie osypuje się
    • naturalny wygląd rzęs w sam raz do dziennego makijażu w przypadku zastosowania solo
    • w przypadku zastosowania jako baza z tuszem tworzy efekt sztucznych rzęs
    • odżywia i nawilża
    • dużo substancji pielęgnacyjnych w INCI
    • trwałość
    • wydajność dzięki sporej pojemności aż 10ml
    • łatwo się rozprowadza i zmywa
    • niska cena
    • super szczoteczka idealnie rozdzielająca rzęsy i ułatwiająca malowanie
    • ładne opakowanie
    • dostępność m.in. w drogerii Rossmann
  • 30 września 2022 o 16:02
    Jestem na tak
    Forma tuszu do rzęs. Fajnie podkręca rzęski i przygotowuje je na docelowo tusz do rzęs. Można go również nakładać sam, bez tuszu. Efekt delikatniejszy. Korzystam z innym serum na noc, więc nie wiem czy olejki wzmocniły mi rzęsy. Tusz nałożony ma primer nie kruszy się. Jestem zadowolona
    Zalety:
    • Podkręca i wydłuża rzesy
    • Można używać samodzielnie
    Wady:
  • 18 września 2022 o 14:09
    Bardzo dobre serum
    Tusz do rzęs w postaci serum, które dba o rzęsy. Cena niska. Ładne różowe opakowanie. Efekt bardzo ładny. Rzęsy są wydłużone i pogrubione tak, że nie trzeba już nakładać innego tuszu dla lepszego efektu. Serum dba o rzęsy, które w trakcie używania stały się mocniejsze i gęstsze. Mniej wypadały. Nie sądziłam, że będzie taki fajny efekt. Szkoda, że szybko wysycha.
  • 27 sierpnia 2022 o 10:23
    Zdecydowanie gorsza niż klasyczna
    Temu produktowi bliżej do słabego tuszu do rzęs niż bazy. Kupiłam ją po tym jak porównałam składy wszystkich odżywek Eveline i ten wypada najkorzystniej. Jest najbardziej naturalny i ma najwięcej ciekawych składników. Konsystencja jest od początku bardzo sucha. Po nałożeniu 1-2 warstw rzęsy wyglądają jakbym nałożyła stary lub bardzo słabej jakości tusz do rzęs. Lekko wydłuża i pozostawia kolor takiego wyblakłego czarnego. Zrobiłam test na jednym oku z bazą i na drugim bez. Odkryłam że a) nie ma różnicy na korzyść b)albo tusz z tą bazą albo sama baza się osypuje. No generalnie nie zrobił nic, ew nada się dla tych co szukają naturalnych tuszy i zależy im na składzie nie na efekcie.
    zabkjaa
    4 kwietnia 2022 o 21:53
    Czarny odżywko-primer
    Lash boost Primer kupiłam zaraz po tym, kiedy przestałam robić przedłużanie rzęs. Jako, że po tym zabiegu, ciężko jest doprowadzić swoje rzęsy szybko, do od tego stanu postanowiłam, że spróbuję. Zawsze używałam odżywki SOS lash boster, jednak teraz zachęcił mnie czarny kolor. Czasem ciężko było "zamalować" odżywkę, lubiła przebijać z tym jednak nie ma tego problemu. Szczoteczka dobrze rozdziela rzęsy, nie skleja ich, można też jej używać jak tusz, jednak jego efekt będzie bardzo delikatny i naturalny. Ja zawsze nakładam na to tusz, i jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • kolor,
    • silikonowa szczoteczka.
    Wady:

Zobacz także inne Odżywki do rzęs