Korektory do twarzy

Oriflame The One Everlasting Sync, Concealer Korektor

• 3 września 2023 o 12:26
    Odcień Light Beige Neutral
    Ten korektor oferuje średnie krycie, odcień jest naturalny i pasuje do wielu karnacji. Lekka konsystencja pozwala na równomierne rozprowadzenie produktu na skórze. Korektor utrzymuje się przez cały dzień, niezależnie od warunków atmosferycznych. Niezwykłą cechą tego produktu jest technologia Skin Response, która dostosowuje się do otoczenia. W wilgotnym powietrzu wchłania nadmiar wilgoci, a w suchych warunkach pomaga utrzymać naturalne nawilżenie skóry. To oznacza, że korektor zachowuje się sprawnie niezależnie od warunków otoczenia. Korektor doskonale radzi sobie również z cieniami pod oczami i może być używany jako baza pod cienie do powiek. Podsumowując, korektor THE ONE jest w gronie moich ulubionych. Jest to dobry wybór dla tych, którzy poszukują produktu o średnim kryciu, trwałości i przystępnej cenie.
    Zalety:
    • Średnie krycie
    • Lekka konsystencja
    • Dobrze sprawdza się pod oczami - zakrywa cienie
    Wady:
    • Ograniczona gama odcieni - tylko 3 odcienie
  • 5 czerwca 2023 o 21:28
    Nie polecam
    Bardzo małe opakowanie, które sprawdzi się w podróży. Mój odcień to Light Beige Neutral, który jest lekko żółty, a jednocześnie bardzo jasny. Ma lekką kremową konsystencję i dobrą pigmentację. Jednak aplikacja nie należy do najbardziej przyjemnych. Po nałożeniu wklepuję gąbeczką, ale kosmetyk się zjada i bardzo nierównomiernie się rozkłada. Dobry puder pod oczy czasami ratuje sytuację, ale czasem nawet to nie pomaga. Nie posiada krycia niemalże wcale. Trwałość również jest słaba skoro nie można go rozłożyć na twarzy równomiernie i trzeba go dokładać, aby coś przykrył to wiadomo, że zbyt trwały nie będzie. Początkowo na skórze bardzo ładnie wygląda jednak z czasem wchodzi w załamania i wygląda sucho. Dodatkowo ma tendecję do ważenia się. Po mimo dobrego pierwszego wrażenia więcej po niego nie sięgnę. Wydajność również jest mizerna, bo skoro chcemy zakryć cienie pod oczami to dokładamy go, gdyż jedna warstwa nie przykrywa prawie wcale. Dodatkowo cena jest dosyć spora jak za tak małą pojemność. Nie polecam.
    Leelo1
    29 marca 2022 o 13:39
    Oj nie
    Poleciła mi go koleżanka, kiedy szukałam korektora oczy. Mam kolor Light beige neutral. Kolor fajny, ciepły, lekko brzoskwiniowy, ale nie jest pomarańczowy. Zapach ma delikatny. Jest troszkę mniejszy niż standardowy korektor, bo ma tylko 5ml. Co do samego korektora to jest kremowy. Swatch na dłoni wydawał się mieć dobre krycie. Niestety pod okiem wyglądał tragicznie. Nie zakrył moich cieni pod okiem, a do tego okropnie się ciastkował, zważył się. Pewnie się nie polubił z moim kremem pod oczy, bo innego wytłumaczenia nie widzę. Ale inne korektory wyglądają na nim ładnie, więc nie wiem co tu się z nim wydarzyło. Już dawno nie miałam tak złego kosmetyku. Trwałości nie miałam okazji sprawdzić, bo zaraz po nałożeniu korektora musiałam go zmyć. Nie dało się z nim chodzić tak źle wyglądał.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Zwarzył się
    U konsultantki