Maski do włosów

5 na 51 opinię

kialacm
    14 lipca 2024 o 20:13
    Genialna ❤️
    Odżywkę poznałam dzięki zakupom w empiku. Przeglądałam czasopisma i trafiłam właśnie na ten produkt w "gratisie". Zdecydowałam się na jej zakup. Była to jedna z lepszych włosowych decyzji. Na ten moment zużyłam już 2 opakowania i chętnie do niej wrócę. Zacznę może od jej wspaniałego zapachu, który jest słodki, owocowy- kojarzy mi się z profesjonalnym salonem fryzjerskim. Konsystencja odżywki jest dość płynna. Bardzo łatwo nakłada się ją na włosy. Co ważne : nie spływa ! Posiadam włosy średnioporowate, które mają skłonność do puszenia. Używam tej odzywki po myciu włosów. Nakładam ja na około 15 minut, następnie spłukuje. Zauważyłam, że po jej zastosowaniu moje włosy znacznie łatwiej się rozczesują. Dodatkowo są mega miękkie, doskonale wygładzone, świetnie nawilżone i jeszcze pięknie pachną ❤️ Efekt jak z salonu fryzjerskiego. Kosmetyk ten jest wydajny, niestety ale troszkę trzeba za niego zapłacić. Mimo to efekt jest warty każdej złotówki. Bardzo polecam
    Zalety:
    • fajna konsystencja
    • świetnie wygładza włosy
    • doskonale nawilża
    • nie spływa z włosów
    • nie obciąża
    • nie powoduje strączkowania
    • włosy po jej zastosowaniu znacznie łatwiej się rozczesują
    • włosy po użyciu są mega miękkie
    • zapach kosmetyku utrzymuje się na włosach
    Wady: