Maski do włosów

Garnier Fructis, Papaya Hair Food Regenerująca maska do włosów zniszczonych (stara wersja)

Stara wersja produktu

Fructis Hair Food Papaya Maska regenerująca do włosów 400 ml
Garnier Fructis Hair Food Maska do Włosów Papaya 400ml
Garnier Fructis Papaya Hair Food regenerująca maska do włosów zniszczonych 400 ml
Garnier Fructis Papaya Hair Food

• 21 listopada 2023 o 16:48
    Dobra, ale do hitu sporo brakuje
    Jedyna którą obecnie używam, a przetestowałam sporo. Zalety: – bez spłukiwania! – skład niezły, ale nie najlepszy – wydajna – dość gęsta – dobre działanie – włosy dobrze się rozczesują – nie za mocny zapach Wady: – brak sreberka ochronnego – powinna być wersja 200 ml dla półdługich włosów, nie da się zużyć takiej ilości przy włosach niezbyt długich – dla alergików świetna byłaby wersja bez substancji zapachowych i barwników!!!!! – można byłoby wyprodukować wersję gęstszą i tłustszą dla bardziej suchych włosów Ogólna ocena: dobra, ale do bardzo dobrej sporo brakuje. Fajna. Włosy: zadbane, proste, średniej długości i gęstości, niefarbowane. Mimo to, hit. Jest moją ulubioną na ten moment. Jednak może się to zmienić.
  • 3 listopada 2023 o 23:07
    Maska do włosów
    Najlepsza maska do włosów, duża pojemność super działanie i niska cena. Znakomicie odżywia włosy, po myciu są bardzo łatwe do rozczesywania i mniej podatne na kręcenie, odgniecenia po gumce.
    Zalety:
    • Nawilża
  • 17 października 2023 o 19:36
    Maska do włosów Papaya Fructis Hair
    Maska do włosów Papaya Fructis Hair ma świetny efekt na moich włosach. Regeneruje je, odżywia i łatwo się rozczesuje mimo długich blond włosów 10 lat rozjaśnianych. Od kiedy pierwszy raz kupiłam ją po przeczytaniu ebooki pewne włosomaniaczki została ona ze mną aż do teraz. To już kolejne moje opakowanie maski z lini Garniera. Szczerze polecam :)
    Zalety:
    • opis producenta zgodny z rzeczywistością
    • przyciągające opakowanie
  • 12 września 2023 o 17:45
    Rewelacyjna maska do włosów kręconych
    Ta maska do włosów to moje odkrycie tego roku. Zakochałam się w niej od pierwszego użycia. Najczęściej od razu po umyciu nakładam ją na włosy i trzymam około 15-20 min. Przez ten czas maska zregeneruje moje włosy, sprawi, że nie będą się one tak puszyć. Najlepsze jest to, że odkąd używam tej maski to moje włosy przestały się plątać od razu po umyciu, a było to dla mnie bardzo uciążliwe. Zapach tej maski jest po prostu nieziemski, nie da się go opisać, ale przywołuje mi we wspomnieniach lato. Maska ułatwia rozczesywanie włosów kręconych, nawilża ich łuskę i domyka. Kondycja włosów zdecydowanie bardzo mi się poprawiła. Opakowanie produktu jest trwałe i naprawdę wygodne w użytkowaniu. Cena również jest dość niska, szczególnie w promocji, dlatego uważam, że należy spróbować tej maski na własnych włosach.
    Zalety:
    • wygładzenie
    • łatwa aplikacja
  • 6 września 2023 o 8:16
    Moc natury
    Chciałabym podzielić się moją opinią na temat Regenerującej maski do włosów zniszczonych Garnier Fructis Papaya Hair Food. To produkt, który miałam przyjemność wypróbować. Oto moje wrażenia: Zalety: Zapach: Zapach tej maski jest absolutnie boski! Pachnie soczyście papają i owocami tropikalnymi, co sprawia, że aplikowanie produktu staje się prawdziwą przyjemnością. Po umyciu włosów zapach utrzymuje się przez długi czas. Składniki: To, co przyciągnęło mnie do tego produktu, to jego skład. Jest bogaty w naturalne składniki, takie jak papaja, która jest znana z właściwości regeneracyjnych i odżywczych dla włosów. Działanie: Maska ta naprawdę działa! Moje włosy były wcześniej zniszczone, suche i matowe, ale po regularnym stosowaniu zauważyłam ogromną poprawę. Moje włosy stały się miękkie, lśniące i bardziej sprężyste. Uniwersalność: Ta maska ma wiele zastosowań. Można ją stosować jako tradycyjną maskę do włosów, odżywkę lub nawet jako lekki odżywiający balsam, który nie wymaga spłukiwania. To świetna opcja dla osób, które lubią różnorodność w pielęgnacji włosów. Wady: Konsystencja: Konsystencja maski jest dość gęsta, co sprawia, że trudno jest ją równomiernie rozprowadzić na włosach. Jednak to nie jest duży problem, biorąc pod uwagę jej skuteczność. Opakowanie: Choć jest poręczne, w pewnym momencie może być trudno wydobyć resztę produktu, gdy zbliża się on ku końcowi. Podsumowując, Garnier Fructis Papaya Hair Food to naprawdę fantastyczna maska do włosów. Jej zapach, składniki i działanie są naprawdę imponujące. Pomogła mi odzyskać zdrowy wygląd włosów, a ja bardzo ją polecam wszystkim, którzy borykają się z uszkodzonymi włosami. To jest naprawdę skarb w dziale pielęgnacji włosów!
    • Skład
    • Uniwersalność
    • Działanie
    Wady:
    • Konsystencja