Kremy z filtrem do twarzy

Dr. Brandt Liquid Sun Shield SPF 50 Broad Spectrum Mineralny filtr przeciwsłoneczny

5 na 51 opinię

• 4 maja 2022 o 16:51
    sama przyjemność
    Cieszę się, że czasy, kiedy kremy z filtrem były tłuste, bielące i śmierdzące ???? już minęły. Teraz codzienna ochrona przeciwsłoneczna, to sama przyjemność. Filtry mineralne, to moje ulubione filtry do twarzy. Lubię je za to, jaki efekt dają na mojej skórze. Mam cerę mieszaną że skłonnością do niedoskonałości. Mineralne filtry, oczywiście te w najnowszych produktach, sprawiają, że moja skóra wygląda dobrze przez cały dzień. A do tego są one odpowiednie dla skóry podrażnionej i wrażliwej. Płynny filtr przeciwsłoneczny marki Dr. Brandt to klasa sama w sobie. Udało im się sprawić, że filtry mineralne, fizyczne, są mega lekkie i przyjemne. A do tego ochrona UV jest bardzo wysoka. Jak sama nazwa wskazuje, mamy tu płynną konsystencję, którą nakłada się za pomocą pipety. Fluid bardzo ładnie sunie po twarzy, zostawiając na niej przyjemne dla oka satynowe wykończenie. Dodatkowo skóra jest przepięknie rozświetlona, ale bez uczucia lepkości i ciężkości. Twarz nie przetłuszcza się w ciągu dnia. Przy pierwszej aplikacji zużywam ok. 3-4 pipety produktu. Fluid oprócz ochrony przeciwsłonecznej pomaga nam rozjaśniać przebarwienia i wyrównać koloryt skóry. Polecam go szczególnie osobom z przebarwieniami.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • nie obciąża skóry
    • nie zapycha
    • daje satynowe wykończenie
    • łatwo się rozprowadza
    Wady:
    • wysoka cena