Balsamy do ciała

Bodyland.pl
Bielenda Bronzing Coco Złoty Eliksir rozświetlający do ciała 150ml
Bielenda Bronzing Coco Eliksir Rozświetlający 150ml
HOBB
Bielenda Rozświetlający złoty eliksir do ciała

• 11 marca 2025 o 8:36
    Piękne rozświetlenie
    łoty eliksir od Bielendy świetnie sprawdzi sie na wakacyjne, letnie dni. Posiada duża ilość złotych drobinek, które rozświetlają nasze opalone ciało. Większość tego typu produktów lubi brudzić ubrania, ten produkt tego nie robi - posiada fajną pompkę, dzięki której wygodnie produkt się nakłada. Pięknie pachnie, pięknie rozświetla, nie klei się - czego chcieć więcej od tego typu produktu.. chyba niczego.
    Zalety:
    • Rozświetla
    • Pięknie drobinki
    • Nie klei się
    • Nie brudzi ubrań
    • Pięknie pachnie
  • 5 września 2024 o 16:23
    Odkrycie lata
    Już dawno rozglądałam się za rozświetlającymi balsamami na lato i trafiłam na Bielendę. Cudny efekt na skórze, pięknie pachnie i w dodatku nie klei się co jest dużym atutem na letnie dni. Aktualnie mój ulubieniec w wakacyjnej pielęgnacji ciała <3
    Zalety:
    • lekkość
    • błysk
    Wady:
    • czasami potrafi zostać na ubraniu więc trzeba uważać
  • 15 grudnia 2023 o 13:09
    Jest ok
    Bielenda eliksir rozświetlający ma na celu podkreślenie naszej opalenizny i spisuje się tutaj bardzo dobrze. Bardzo dużą ilość drobinek znajdująca się w balsamie po zaaplikowaniu na skórę idealnie podkreśla opaleniznę. Używam go również w porach zimowych na wyjścia gdzie, gdzie skóra nie jest już taka opalona jak latem i jestem zadowolona. Bardzo ładnie rozświetla, skóra wygląda zdrowiej i promienniej. Co dla mnie jest bardzo ważne, nie zostawia śladów, nie brudzi ubrań. Ładnie pachnie, kokosowo!
    • Konsystencja
    • Nie zostawia śladów
  • 24 września 2023 o 15:46
    Zapach i kolor 10/10
    Opakowanie z pompką - super wszystko działa jak trzeba. Kolor piękne złociste drobinki. Drobinki są widoczne. Na jasne skórze średnio wygląda, ale na opalonej chociaż lekko naprawdę super. Piękny kokosowy zapach. Konsystencja - olejek ale taki lekki, nie jest to mega tłusta formułą co jest na plus. Bardzo wydajny, myślę, że starczy mi na kilka dobrych lat. Lubię go używać ale tylko na nogi, do ramion i dekoltu ma za duże drobinki.
    lovejet
    18 sierpnia 2023 o 13:47
    Okej, ale się nie polubiliśmy
    Eliksir zawiera bardzo dużo drobnych, złotych drobinek. Podczas nakładania produktu, większość z nich zostaje na dłoniach, ale te, które uda się zaaplikować na ciało wyglądają bardzo ładnie w świetle słońca. Największym minusem, który wpływa na moją ocenę to klejenie się tego eliksiru. Po nałożeniu wyraźnie czuję produkt na skórze i nie jest to dla mnie komfortowe.
    Zalety:
    • ładne, złote drobinki, które mienią się w słońcu
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • produkt lepi się na mojej skórze