Pudry do twarzy

Paese Glowing Powder Rozświetlający puder do twarzy `Mgła pudrowa` (nowa wersja)

PAESE Glowing Powder Mgła Pudrowa 13 Golden Beige
notino.pl
PAESE Glowing Powder mgła pudrowa 13 Golden Beige 10g
PAESE Glowing Powder mgła pudrowa 11 Light Beige 10g
Paese Glowing Powder Mgła Pudrowa

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 sierpnia 2024 o 12:42
    Fajny, ale..
    Puder paese zakupiłam z czystej ciekawości w drogerii internetowej. Pudełko bardzo eleganckie, zachęcające aby zajrzeć do środka i tak jak to dla pudrów paese bardzo klasyczne, beżowe opakowanie z nazwą marki, co na plus z lusterkiem w środku. Pięknie wygładza, rozświetla, ale właśnie te rozświetlenie jest wręcz tak mocne jak rozświetlacz. Lekki, o bardzo aksamitnej formule, efekt rozświetlenia murowany, u mnie się na sprawdził w strefie T, wyglądał po prostu źle. Cena adekwatna do jakości, jest fajny ale jak dla mnie to nie na całą twarz.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 16 lipca 2024 o 18:04
    Piękne rozświetlenie i nienachalny efekt
    Na ten kosmetyk trafiłam przeglądając media społecznościowe. Od dawna chciałam kupić puder prasowany, który według mnie jest super rozwiązaniem na wyjazdy - często mi się zdarzało, że puder sypki gdzieś się rozsypał, lekko rozkręcił. Co więcej puder prasowany jest też trochę szybszy w obsłudze. Niestety kompletnie wypadłam ze świata takich produktów, ponieważ od lat w mojej kosmetyczce są tylko pudry sypkie. Pomyślałam - kupię, bo promka. No i bez dwóch zdań kupiłabym bez promki. Produkt, który zakupiłam ma odcień Light - jest jasny, neutralny, jednak nie widzę aby zostawiał kolor. Widać w opakowaniu że lekko się mieni, ale efekt rozświetlenia jest oczywiście subtelny (nie ma tu brokatu rzecz jasna). Zostawia pięknie zdrową cerę, lekkie glow, ale nie ma nadmiernego świecenia. Dość dobrze utrwala. Sprawdza się też w miarę dobrze pod oczami. Inne kosmetyki wyglądają na nim doskonale. Opakowanie jest bardzo kobiece, minimalistyczne, dość trwałe. Zawiera lusterko. Przecudny puder dla osób, które lubią nieprzesadne glow i zdrowy wygląd skóry.
    Zalety:
    • zgrabne, minimalistyczne opakowanie
    • piękny efekt glow
  • 4 czerwca 2024 o 19:01
    Daje piękny, naturalny efekt rozświetlenia skóry!
    Ten puder posiadam w odcieniu 11 - Light Beige. Jest to przepiękny odcień jasnego beżu. Idealnie się nada dla osób o bardzo jasnej/jasnej karnacji. "Mgłę pudrową" stosowałam na kości jarzmowe. Inne partie twarzy omijałam, bo naturalnie w strefie T szybko się wyświecam i nie widzę sensu, aby tam stosować produkt rozświetlający. Produkt znajduje się w opakowaniu plastikowym z dołączonym lusterkiem. Zawiasy są porządne - przez kilka miesięcy trzymają się na miejscu. Opakowanie nie uległo zniszczeniu przy dość intensywnym stosowaniu. Jeśli ktoś sięga po ten produkt z myślą, że jest to rozświetlacz, to, niestety, muszę rozczarować. Nie jest typowy produkt rozświetlający, który ma bardzo wyrazisty błysk. Bardziej efekt po "Mgle pudrowej" mogłabym porównać z efektem mokrej skóry. Ma bardzo naturalne wykończenie, nadaje delikatny kolor, nie rzuca się mocno w oczy (efekt można stopniować). Mi osobiście to, jak wygląda na skórze, bardzo się podoba, ale wiem, że nie każdemu to przypasuje. Trwałość jest zadowalająca - trzyma się przez cały dzień. Jeśli zaś chodzi o wydajność, to niestety nie jest powalająca - bardzo szybko widać ubytek produktu. Wiążę to ze sposobem sprasowania i formułą pudru. Jeśli podoba Wam się bardzo naturalny, nienachalny efekt rozświetlenia twarzy, to polecam! Jest warty przetestowania!
    Zalety:
    • solidne opakowanie z lusterkiem
    • daje piękne, naturalne rozświetlenie (efekt mokrej skóry)
    • efekt rozświetlenia można stopniować
    • dobra trwałość
    • dobrze nabiera się na pędzel
    • najjaśniejszy odcień nadaje się dla osób o bardzo jasnej/jasnej karnacji
    Wady:
    • szybko widać ubytek produktu; słaba wydajność
  • 24 kwietnia 2024 o 15:16
    Całkiem ok
    Puder oceniam dość wysoko, praktycznie spełnia moje wszystkie wymagania. Opakowanie jest ok, dobrze się otwiera i zamyka, jest małe i poręczne. Produkt mocno zmielony, na pędzel nabiera się dobra ilość produktu. Aplikuje go w strefie T i lekko na policzki, żeby uzyskać efekt delikatnego glow. Cera wygląda świeżo. Trwałość dosyć dobra, troszkę czuć go na twarzy i odbija sie na telefonie po rozmowie. Minusem jest na pewno zapach - brzydki, ale szybko wietrzeje, to jest dość częste w produktach rozświetlających.
    Zalety:
    • Efekt
  • 2 kwietnia 2024 o 11:43
    Na początku się nie polubiliśmy ale…
    W momencie gdy kupiłam ten produkt ciężko mi się nim pracowało, robił mi świetliste plamy. Ale! Gdy zaczęłam używać do niego puszka, zdejmować nadmiar na dłoń pokochałam ten produkt… Pięknie wygląda na buzi, rozświetla ją, skóra wygląda na zdrową i pełną życia. Serio, produkt jest świetny, może nie przypasować każdemu, ja jestem dość blada, nie robi mi plam ale trzeba uważać z jego ilością. Jest bardzo wydajny, wystarczy go delikatnie musnąć żeby widzieć efekt na twarzy, muszę go również wypróbować do ciała. Polecam sobie przetestować, myślę że na lato będzie to mój must have!
    Zalety:
    • Pięknie rozświetla buzię
    Wady:
    • Trzeba uważać z ilością