Maski do włosów

Yope Maska Hydrate Włosy Suche 250 ml
YOPE Hydrate Maska do Włosów Suchych 250ml

• 15 listopada 2024 o 21:43
    Wszystko się zgadza !
    Moje włosy - średnioporowate, proste, cienkie, farbowane, nieco przesuszone. Maska zamknięta jest w niebieskim pudełeczku z zakrętka. Ma gęstą konsystencje i delikatny zapach. Na moich włosach daje efekt miękkości, nawilżenia i dodatkowo ułatwia rozczesywanie. Ma dobry skład, lubię ten produkt.
    patt_19
    14 kwietnia 2024 o 15:03
    Przyjemne nawilżenie
    Moje niskoporowate włosy bardzo polubiły się z tą maską. Zacznijmy od tego, że ma przyjemny zapach i dość rzadką konsystencję, ale nie spływa z włosów. Jest to typ maski emolientowo-humektantowej. Maska rzeczywiście fajnie nawilża włosy, przy tym nie puszcząc ich. Emolienty działają lekko wygładzająco. Włosy po tej masce są miłe i miękkie w dotyku. Zdecydowanie do niej powrócę.
    Zalety:
    • miękkość włosów
    • nawilżenie
    • lekkie wygładzenie
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • cena - można się delikatnie przyczepić do ceny. Najlepiej kupować ją na promocji.
    • opakowanie - nie każdy lubi wyjmować maskę z tego typu pojemnika. Jest to na pewno mniej higieniczne niż maska w tubce.
  • 7 stycznia 2024 o 11:49
    Uwielbiam kosmetyki do pielęgnacji od marki Yope i bardzo często się na nie decyduję. Ostatnimi czasy producent ten wypuszcza na rynek coraz to ciekawsze propozycje, dlatego sięgam po nie z naprawdę ogromną ciekawością. Ty razem wybrałam coś dla moich włosów, które niestety są dość suche, jednocześnie lubią się puszyć i plątać. Padło na maskę o obiecującym działaniu nawilżającym, którą udało mi się zakupić na stronie jednej z drogerii internetowych. Nie ukrywam, że pokładałam w niej spore nadzieje, które, jak się z czasem okazało, udało się zrealizować. Produkt został zamknięty w opakowaniu w formie słoika o pojemności 250 mililitrów. Wykonane zostało z plastiku w kolorze jasnej niebieskości i białą nakrętką. Na opakowaniu umieszczone zostały wszelkie, najważniejsze informacje na temat maski, takie jak jej nazwa, logo producenta, skład, opis czy zalecany sposób użytku. Cena regularna kosmetyku wynosi około trzydziestu złotych. Maska posiada kremową, niezbyt gęstą formułę. Ma białą barwę i bardzo delikatny zapach charakterystyczny dla kosmetyków z kwasem hialuronowym. Bardzo ładnie i bezproblemowo rozkłada się na kosmykach. Polecam stosować ten produkt jako pierwsze O w metodzie mycia włosów OMO (odżywka/maska - mycie - odżywka/maska). Kosmetyk posiada naprawdę wspaniałe działanie nawilżające, które będzie wybawieniem nawet dla naprawdę mocno suchej, puszącej się fryzury. Wygładza oraz znacząco ułatwia rozczesywanie i stylizację. Sprawia, że włosy są bardziej miękkie, odżywione i lśniące. Dodatkowo kosmetyk jest naprawdę bardzo wydajny, sama mam włosy prawie do pasa a maska i tak starczyła mi na naprawdę długo. Maska od marki Yope to mojej kosmetyczne odkrycie w kategorii pielęgnacji włosów. Jest naprawdę genialna, wspaniale radzi sobie nawet z mocno przesuszoną fryzurą. Zdecydowanie jest to kosmetyk warty zainteresowania i każdej złotówki.
    • Skład
    • Rozświetla
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Regeneruje
  • 3 października 2023 o 16:28
    Maska nawilżająca do suchych włosów
    Świetna maska nawilżająca. Dla moich niskoporowatych włosów sprawdziła się bardzo dobrze, kiedy potrzebują one większego nawilżenia. Zapach tej serii jest dosyć charakterystyczny, ale mnie on nie przeszkadza. Dla mnie jedynym minusem jest cena tej maski, dlatego kupuję ją tylko wtedy, gdy jest na promocji.
    Zalety:
    • Daje efekt nawilżonych i wygładzonych włosów
    • Estetyczne opakowanie
    • Dostępność
    • Konsystencja
  • 6 stycznia 2023 o 17:38
    Nie!!!!
    Kupiłam gdyż skusiło mnie ładne opakowanie odżywki. Mam włosy cienkie z tendencja do przetłuszczania. Nie farbuje włosów wiec nie jest zbyt wymagająca jeśli chodzi o odżywki bo nie są one zbyt wysuszone raczej są w dobrej kondycji. Maska miała piękny zapach męskich perfum. Konsystencja tez była cudowna taka gęsta a zarazem delikatna. Niestety czar prysł po pierwszym użyciu włosy były suche i żyły swoim zyciem. Miałam problem z rozczesaniem a to jest mój problem od zawsze. Mam wrażenie że po tej masce wyglądały one gorzej niż bez użycia czego kolwiek. Najgorsza maska jakiej używałam. Nie obciąża włosów ale dla nie robi nic!