Kremy na dzień

Isana Tagescreme Vitamin C LSF 15 Krem do twarzy z witaminą C SPF 15

kxmilax
    12 listopada 2024 o 21:53
    nie polubił się z moją cerą
    kupiłam go, gdy skończył mi się inny krem z witaminą C. bardzo lubię markę isana i dlatego uznałam, że warto sprawdzić kolejny produkt od nich. niestety, tym razem jestem zawiedziona. nie polubiłam się z nim. konsystencja kremu okazała się jakby trochę za tłusta jak na kosmetyk na dzień. pod makijaż kompletnie się nie sprawdził. sprawia, że podkłady nie chcą się dobrze rozprowadzać po twarzy i pozostawiają smugi. jako kosmetyk pielęgnacyjny nie zrobił właściwie nic na mojej skórze - nie wygładził jej ani nie rozjaśnił przebarwień. z plusów, nie zatkał porów i nie spowodował wysypu niedoskonałości. krem ma też bardzo ładny zapach. nie kupię ponownie
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektów
    • brzydko wygląda pod makijaż
  • 5 sierpnia 2024 o 9:16
    Okej produkt
    Opakowanie i Design: Krem do twarzy Isana z witaminą C jest zapakowany w wygodne, higieniczne opakowanie z pompką, które ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Design jest prosty, ale estetyczny, co sprawia, że produkt prezentuje się bardzo dobrze na półce. Formuła i Konsystencja: Krem ma lekką, nietłustą konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Formuła jest przyjemna w użyciu i nie pozostawia tłustego filmu na skórze, co sprawia, że jest idealna pod makijaż. Działanie i Efekt: Krem z witaminą C doskonale nawilża skórę, pozostawiając ją miękką i gładką. Witamina C jest znana ze swoich właściwości rozjaśniających i antyoksydacyjnych, a regularne stosowanie tego kremu sprawia, że cera staje się bardziej promienna i jednolita. Dodatkowo SPF 15 zapewnia ochronę przed szkodliwym działaniem promieni UV, co jest ważne dla zapobiegania przedwczesnemu starzeniu się skóry. Zapach: Krem ma delikatny, świeży zapach, który nie jest nachalny i szybko się ulatnia po nałożeniu. To przyjemne uzupełnienie codziennej pielęgnacji, które dodaje uczucia odświeżenia. Trwałość i Wydajność: Krem jest bardzo wydajny - niewielka ilość wystarcza, aby pokryć całą twarz. Dzięki temu jedno opakowanie wystarcza na długo, co jest dodatkowym plusem. Cena i Jakość: Produkt jest dostępny w przystępnej cenie, co czyni go świetnym wyborem dla osób poszukujących dobrego kremu na dzień z witaminą C i ochroną przeciwsłoneczną bez wydawania dużej sumy pieniędzy. Jakość kremu jest naprawdę imponująca w tej kategorii cenowej. Podsumowanie: Isana, Tagescreme Vitamin C LSF 15 to doskonały krem na dzień, który zapewnia skórze nawilżenie, ochronę przed promieniowaniem UV i korzyści płynące z witaminy C. Jest łatwy w aplikacji, szybko się wchłania i pozostawia skórę gładką oraz promienną. Polecam ten produkt każdemu, kto szuka skutecznego i przystępnego cenowo kremu do twarzy na co dzień.
    • wydajnosc
  • 18 lutego 2024 o 11:42
    Lubię
    Lubię markę Isana, jest naprawdę fajna i wiele kosmetyków od niej mi się sprawdza. Z chęcią więc też się skusiłam na ten krem. SPF 15 jest fajnym akcentem, choć ja sama jeszcze dokładam większy SPF. Same 15 to dla mnie za mało. Krem zapakowany jest w fajne opakowanie. Prosta, ale czytelna szata graficzna sprawia, że zwraca na siebie uwagę. Dzięki zapakowaniu kosmetyku w słoiczek, możemy go wyciągnąć do samego końca, co również jest dość sporym plusem. Na pochwałę zasługuje również wydajność tego kremu. Starczył mi on na dwa miesiące, codziennego stosowania. Uważam, że to długo. Jest wydajny, bo nie ma potrzeby nakładania go na twarz w dużej ilości. Choć jest tak przyjemny, że to bardzo kusi! Krem jest naprawdę przyjemny. Jego konsystencja jest mega kremowa, lekka, świetnie nadaje się pod makijaż. Bardzo szybko się wchłania. Zostawia skórę gładką, miękką, rozświetloną. Z chęcią będę do niego wracać. Idealnie nadaje się do cery suchej, fajnie ją nawilża, pomaga pozbyć się suchych skórek. Moja skóra uwielbia kosmetyki z witaminką C i tak samo jest również w tym przypadku. Krem też bardzo ładnie pachnie, zapach jest przyjemny dla nosa. Ja do tego kremu będę wracać, świetny przyjemniaczek!
  • 18 lutego 2024 o 9:56
    Tani i fajny
    Krem jest gęsty, lekko tłustawy, szybko się wchłania.Skóra po użyciu kremu jest widocznie odżywiona. Produkt Isana Tagescreme vitamin C ( TAG) ma przyjemny zapach.Krem jest bardzo wydajny. Przyznam,że fajny krem w przystępnej cenie. Krem dostępny w drogerii Rossmann.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Skóra po użyciu kremu jest widocznie odżywiona
  • 29 czerwca 2023 o 20:18
    Gdyby nie ten Spf to byłby idealny krem na noc
    Isana nie pierwszy raz udowadnia ze można robić dobre kosmetyki dostępne cenowo dla każdego. Cóż i w tym przypadku nie można nic odmówić temu kremowi. Jednakże po co ten SPF.. i tak wiele z nas używa na codzień 50. Przez to krem nie traci na uniwersalności, a przez swoją konsystencje mógłby spokojnie być świetny na noc, ponieważ jest jednak dość tłusty i treściwy. Myśle ze grubsza warstwa stworzyła by taka maskę na noc, która mogłaby świetnie regenerować skore. Nie mniej warty zauważenia i przetestowania, szczególnie za te pieniądze. Jednakże uważam ze bardziej nadaje się na zimę. Dlatego tez zostawie go na ten okres. Dodam, ze przez konsystencje jest bardzo wydajny co już w ogóle jest na plus. Budżetowa pielęgnacja zawsze cieszy :)
    • cena a jakość!
    Wady:
    • niepotrzebnie dali ten spf
    • dość treściwy jak na krem na dzień