Kremy na dzień

SLAAP Morning Bloom, Deep Moisture Prebiotic Day Cream (Prebiotyczny krem nawilżający na dzień)

• 10 lipca 2024 o 22:22
    Podnosi poziom endorfin!
    Krem na dzień MORNING BLOOM od marki SLAAP, to zamknięta w szklanym słoiczku formuła skupiona przede wszystkim na dostarczeniu skórze porannej dawki mocnego nawilżenia, rozświetlania, subtelnego wyrównywania kolorytu. Gdyż w moim odczuciu te trzy aspekty są osiągalne zaraz po nałożeniu, dodatkowo umilone pięknym, delikatnym, nienachalnym zapachem produktu. Lekka, aksamitna konsystencja, świetnie wtapia w skórę i natychmiast wchłania! Dlatego też jest to idealny krem pod makijaż! Zapewni również ukojenie po mocnym peelingu czy maseczce oczyszczającej swoimi dogłębnie kojącymi właściwościami. Kolor „słomianej herbaty” wspomaga uzyskać efekt zdrowej skóry , jak i ekstrakty roślinne oraz składniki aktywne, które zostały zamknięte w konsystencji produktu: kwas hialuronowy mało - i wielocząsteczkowy, olej konopny, owsiany, sezamowy, niacynamid, ekstrakt ze śliwki kakadu czy naturalny prebiotyk. Krem MORNING BLOOM, to produkt, po który z pewnością sięgnę jeszcze raz.
  • 12 marca 2023 o 16:39
    Hit!
    Krem dostałam albo miałam w kalendarzu adwentowym ale jakoś zbytnio nie znałam marki i jakoś mnie do siebie nie zachęcał żeby go otworzyć. Aż skończył mi się mój krem do twarzy i musiałam otworzyć go.. solidne grube szkło na plus .. i po odkręceniu jaki zapach się wydobył z opakowania to jest nie możliwe.. Zapach mi tak utkwił w pamięci , że rok temu go używałam a zapach mam dalej pod nosem po prostu boski! Bardzo chciałabym mieć takie perfumy i nie tylko. Jego konsystencja jest taka jogurtowo/ śmietankowa, szybko wchłania się w skórę pozostawiając ją miękką, nawilżoną i rozświetlono zdrową. Byłam , jestem i będę zachwycona tym kremem.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • zapach,
    • konsystencja,
  • 16 listopada 2022 o 19:31
    Świetny krem
    Szukałam fajnego kremu pod makijaż. Po zapoznaniu się ze składem kupiłam. Krem okazał się strzałem w dziesiątkę! Idealny pod makijaż, ale stosowałam go tez na noc. Nawilża, rozjaśnia cerę i odżywia. Świetny produkt- inne kosmetyki od SLAAP też mnie nie zawiodły.
    • Konsystencja
    • Szybko się wchłania
    • Odżywia
    • Nawilża
    • Rozjaśnia cerę
  • 30 maja 2022 o 17:31
    Aksamitny krem
    Krem zamknięty w szklanym słoiczku z plastikową nakrętką. Konsystencja jest bardzo lekka i aksamitna. Nic nie zmienia się po nałożeniu na twarz. Idealnie nadaje się pod makijaż szybko się wchłaniając i nie pozostawiając tłustej powłoczki. Zapach jest ledwo wyczuwalny. Bardzo dobry krem na letnie dni.
    • brak zapachu
    • idealny pod makijaż
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na dzień