Pomadki i szminki

5 na 51 opinię

Z_uzia
    2 czerwca 2022 o 19:15
    Pomadka Ingrid x Fagata
    Miesiąc temu weszłam do Rossmanna, by zobaczyć nową kolekcję Fagaty. Jestem dosyć sceptycznie nastawiona co do kosmetyków od znanych gwiazd, mimo to zdecydowałam się obejrzeć co influencerka przygotowała dla nas tym razem. Pierwszą rzeczą, która rzuciła mi się w oczy była ta pomadka. Od razu ją kupiłam. Jest ona jedną z moich ulubionych pomadek i używam ją praktycznie co drugi dzień. Warto przy tym zaznaczyć, że nie wysusza ust, co jest dla mnie bardzo ważne przy tak dużej częstotliwości korzystania z niej.