Mgiełki do ciała

so!flow Rozświetlająca mgiełka do ciała `Glow`

matii33
    6 lipca 2024 o 8:29
    Mgiełka rozświetlająca do ciała
    Mgiełkę otrzymałam w boksie kosmetycznym. Jest zamknięta w plastikowej buteleczce, o pojemności 150 ml z spyskiwaczem. Kolor ma ładny, mi przypomina cappuccino. Buteleczka jest oklejona naklejką , ale jest ona na tyle przezroczysta, że widać kolor produktu. Fajnie, bo kolor jest ładny i widać drobinki. U mnie trochę zacinał się ten spryskiwacz, przez to ciężko mi było go aplikować na ciało. Konsystencja taka trochę leppka , miałam wrażenie, że przez to nie fajnie, nie równo się rozprowadzał. Tak jakby w tym miejscu gdzie zaaplikowałam zostawało go więcej . Może to kwestia wprawy przy rozprowadzaniu. Zapach taki trochę słodkawy. Efekt dość ładny na ciele. Myślę, że na takim opalonym ciele byłby jeszcze fajniejszy. Ja nie odczułam nawilżenia , raczej też nie odczułam wyrównania kolorytu ale już rozświetlenie tak. Ale ja chyba po ten konkretny produkt nie wrócę,
    Zalety:
    • Mgiełka
    • Kolor
    Wady:
    • U mnie ciężko działał ten spryskiwacz
    eilen96
    9 października 2023 o 20:48
    Daje super efekt rozświetlenia!
    Ta mgiełka daje rewelacyjny efekt rozświetlenia, w słońcu wygląda to przepięknie! Myślę, że produkt całkiem tani jak na efekty, które daje. Przyjemnie się go używa, łatwo aplikuje. Mgiełka ma bardzo ładny zapach, który utrzymuje się przez pewien czas na skórze, jest wydajna. Minus trzeba uważać, gdzie się ją aplikuje, bo trudno się ją zmywa, najlepiej robić to pod prysznicem. Upadla mi kiedyś podczas aplikacji na buty i niestety nie chciało to zejść. Jeśli chodzi o jej wytrzymałość to jest bardzo wytrzymała, nie schodzi sama z siebie, wręcz trzeba ją umyć dokładnie gąbką.
    Zalety:
    • tani
    • daje piękny glow
    • ładnie pachnie
    • wytrzymały
    Wady:
    • trudno się ją zmywa z przedmiotów
  • 19 grudnia 2022 o 12:20
    Mgiełka ideał
    Jest to jedna z najlepszych mgiełek jakie stosowałam. Produkt ma przyjemny zapach oraz bardzo dobrą konsystencję. Osobiście produkt nakładam na dłoń a następnie rozsmarowuję na ciele jednak może być on stosowany również na skórę za pomocą atomizera. Produkt ładnie i szybko się wchłania. Drobinki zawarte w mgiełce są niewielkie przez co skóra mieni się bardzo subtelnie i naturalnie oraz nie ścierają się w trakcie dnia. Dużym plusem jest również brak wysuszającego skórę alkoholu. Przezroczysta buteleczka ukazuje całe piękno produktu. Po czasie drobinki opadają na dno dlatego najlepiej przed użyciem wstrząsnąć buteleczką.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • delikatne drobinki dające bardzo naturalny efekt
    • brak alkoholu w składzie
    • wygląd produktu
    • łatwość użytkowania
    Wady:

Zobacz także inne Mgiełki do ciała