Szampony do włosów

Naturica Opuntia Oil Low Shampoo Szampon niskopieniący nadający połysk, miękkość i objętość

5 na 51 opinię

• 27 maja 2024 o 11:38
    jeden z najlepszych szamponów jaki stosowałam
    Ten szampon niskopieniący zasługuje na wspaniałą recenzję. Szampon idealny dla osób, które chcą skutecznie oczyścić włosy, nie obciążając ich zbyt intensywnie. Szampon delikatnie oczyszcza włosy, pozostawiając je lekkie i puszyste. Ja osobiście nie zauważyłam owej niskopieniącej właściwości, wręcz przeciwnie, moim zdaniem szampon pieni się i "pracuje" lepiej niż większość szamponów dostępnych na rynku. Jego skład zawiera wysokiej jakości składniki, które pielęgnują włosy i zapewniają im zdrowy wygląd. Dzięki regularnemu stosowaniu tego szamponu, moje włosy stały się miękkie, błyszczące i łatwe do stylizacji. Niczym po wyjściu z salonu po dogłębnej pielęgnacji. Włosy myję co drugi dzień, ale najczęściej pod koniec pierwszego dnia są już w słabej kondycji, ale po tym szamponie na drugi dzień wciąż wyglądają dość świeżo, są sypkie i puszyste.. jestem w małym szoku! Zapach tego szamponu niezbyt przypadł mi do gustu, zapachu jest dość.. zielony? Mnie osobiście kojarzy się z zapachem trawy. :D Całe szczęście nie jest to zapach intensywny ani długo utrzymujący się, a poza szamponem stosuję odżywkę i inne perfumowane kosmetyki do włosów, więc taki sobie zapach jest sprawą dla mnie podrzędną. Cena może niektórych odstraszyć, bo wypada podobnie do produktów Kerastase, czyli wysoka półka. Najlepiej opłaca się pojemność 1000ml, aktualna średnia cena to około 220zł. Moim zdaniem warty każdej złotówki. Podsumowując, ten szampon niskopieniący jest fantastycznej jakości i zasługuje na uwagę osób, które dbają o zdrowie swoich włosów. Polecam go wszystkim, którzy szukają skutecznego i delikatnego produktu do codziennej pielęgnacji włosów.