Toniki i hydrolaty

Fluff Superfood, Summer Mojito Body Toner Tonik do ciała `Letnie mojito`

Fluff Tonik do Ciała Letnie Mojito 200ml

• 25 kwietnia 2024 o 23:45
    Idealny na gorace dni
    Tonik do ciała ma świetną konsystencje żelowa. Super sie wchlania i nie czuc obciazenia skory. W gorace dni wspaniale koi i nawilża ciało. A dzieki temu, że jest żelowy to jest bardzo wydajny. Skóra po nim pieknie pachnie i jest dobrze nawilżona.
    Zalety:
    • wydajnosć
    • nawilża skórę
    • pięknie pachnie
    Wady:
    • opakowanie (ciezko wydobyc koncowke produktu)
  • 11 listopada 2023 o 13:54
    Bardzo orzeźwiający
    Muszę przyznać, że lubię ten produkt, choć pewnie nigdzie go już nie dostanę. W teorii jest to tonik, ale dla mnie świetnie sprawdzał się jako lekki balsam do ciała, szczególnie po goleniu. Ma naprawdę mocny i orzeźwiający zapach (czyste mojito). Szybko się wchłania i nie podrażnia skóry. Wystarcza na zaskakująco długo. Na lato jak znalazł.
  • 28 września 2023 o 21:02
    Idealny na lato
    Ciekawa formuła - tonik do ciała. Bardzo dobra opcja na upalne dni zamiast balsamu. Nawilża, odżywia, dodaje elastycznościi przede wszystkim chłodzi i odświeżająco pachnie. Zapach nie jest jednak narzucający i dominujący.
    Zalety:
    • Działanie pielęgnacyjne i nietypowa formuła - idealna na upały i lato.
  • 24 września 2023 o 10:03
    Muszę przyznać, że po raz pierwszy miałam okazję stosować kosmetyk nazywany tonikiem do ciała. Zazwyczaj decyduję się na tradycyjne balsamy czy masełka, ale podczas letnich miesięcy byłam bardzo ciekawa jak może mi się sprawdzić bardziej lekki, odświeżający kosmetyk do pielęgnacji. Padło na propozycję od marki Fluff. Zakupiłam ją dość spontanicznie podczas zakupów w drogerii internetowej. Muszę przyznać, że bardzo zaciekawiła mnie taka opcja i dlatego też się na nią zdecydowałam. Dodatkowo wybrałam dla siebie zapach Mojito. Bardzo lubię tego rodzaju nuty zapachowe, które zdecydowanie należą do tych odświeżających i rześkich. Tonik zamknięty został w opakowaniu w formie buteleczki o pojemności 200 ml. Jest ona całkowicie przeźroczysta i wykonana z plastiku. Umieszczono na niej grafikę drinka mohito oraz wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład czy zalecany sposób użytku. Opakowanie nie posiada aplikatora, po prostu rozlewamy ten kosmetyk sobie na dłoń czy na ciało. Cena regularna produktu wynosi około dwudziestu złotych. Posiada żelową, lekko wodnistą konsystencję i przeźroczystą barwę. Pachnie przepięknie, bardzo rześko oraz odświeżająco. Zdecydowanie czuć tutaj nuty mięty oraz limonki. Produkt polecam stosować jako balsam na skórę podrażnianą po Słońcu lub po prostu w trakcie cieplejszych miesięcy. Dzięki swojej żelowej konsystencji posiada działanie chłodzące. Dość szybko się wchłania i nie pozostawia uczucia kleistości. Delikatnie nawilża oraz koi. Raczej nie powiedziałabym, że posiada jakieś rozbudowane działanie nawilżające czy odżywcze, natomiast wszelkie działanie łagodzące czy chłodzące - jak najbardziej. Dodatkowo energetyzuje i odświeża. Tonik do ciała okazał się bardzo ciekawym kosmetykiem. Jego największą zaletą jest przepiękny, rześki zapach oraz dobre działanie kojące i chłodzące. Zdecydowanie mogę polecić ten kosmetyk.
    • Konsystencja
    • Koi
    • Chłodzi
    • Niweluje podrażnienia
    • Szybko się wchłania
  • 7 lipca 2023 o 20:08
    Letnie mojito
    Czy nie tylko mi mojito kojarzy się z latem? Ten tonik to moje letnie odkrycie. Nie jest jakoś szczególnie wyjątkowy, ale mam do niego słabość, szczególnie w gorące, pełne słońca dni. Nawilża, przyjemnie pachnie miętą i limonką. Po jego zastosowaniu odczuwam lekkie i przyjemne uczucie chłodu. Stosować będę go raczej tylko latem, bo tylko wtedy wydaje mi się sensowne. Tonik jest wydajny, ma 200 ml, wygodnie się go aplikuje.
    Zalety:
    • Wydajność, składniki 96% jest pochodzenia naturalnego, piękny, orzeźwiający zapach, lekkie nawilżenie, uczucie chłodu, szybko się wchłania.
    Wady:
    • Cena, jak za taki produkt przesadzona, ale można poczekać na promocję.

Zobacz także inne Toniki i hydrolaty