Szampony do włosów

Hello You! Holiday, Szampon do włosów z Curacao

• 18 stycznia 2023 o 14:30
    Przyjaciel na podróże małe i duże :)
    Szampon w wersji Travel kupiłam w Rossmanie. Uwielbiam miniaturkowe kosmetyki, więc nie mogłam się oprzeć i wzięłam kilka różnych kosmetyków z serii HelloYou! Jestem pozytywnie zakoczona, bo to niepozorne, małe opakowanie mieści w sobie świetny i niezwykle wydajny szampon ! Buteleczka jest wykonana z miękkiego plastiku, zamknięcie jest bardzo praktyczne, możemy bez obaw wrzucić go do podróżnej walizki, nic nie przecieka. Szampon jest wydajny, mocno się pieni, bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy, a przy tym pięknie pachnie i nie podrażnia. Chętnie kupiłabym większą wersję, polecam !
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza skórę głowy
    • mocno się pieni
    • wydajny
    • nie wysusza i nie podrażnia
    • ładnie pachnie
    • nie plącze włosów
    • opakowanie idealne na podróż
    • śliczna szata graficzna
    • zamknięcie szczelne, nie przecieka
  • 27 grudnia 2022 o 14:42
    Razem z odżywką stanowią wspaniały duet!
    Szampon został zakupiony podczas koszykowej wyprzedaży w Rossmannie w moim mieście,to kolejny kosmetyk które pokochały moje cienkie i suche piórka,z chęcią powrócę do niego ponownie. Tak jak wspomniałam w paru recenzjach,mimo że mam włosy suche, myję je codziennie bo lubię kiedy są świeże,puszyste i pachnące. Opakowanie szamponu to mała buteleczka o pojemności 80 ml z wygodnym korkiem,z przodu umiejscowiono logo producenta oraz pas startowy z samolotem :),zatrzask przez cały okres użytkowania dzialal jak nalezy nie zacinając się ani nie przeciekając. Szampon stosowałam w kombinacji z różnymi odżywkami a także z wersją podróżną o zapachu curacao,odżywka z szamponem stanowiła fantastyczny duet,ale i sam szampon dawał radę oczyszczając włosy,nie powodując ich nadmiernego plątania,które stawały się śliskie i wygładzone,nie było mowy o żadnych kołtunach czy nadmiernym obciążeniu,bardzo dobrze się pienił a także wypłukiwał,z chęcią ponowię zakup o ile wróci jeszcze na sklepowe a raczej koszykowe ;) półki.
    Zalety:
    • spełnione obietnice producenta,delikatnie myje i odświeża
    • dodaje włosom blasku
    • wygładza,nawilża,nie przesusza
    • nie obciąża przy codziennym stosowaniu,dobrze się wypłukuje
    • wydajność,konsystencja
    • szampon nie podrażnił,nie uczulił,nie pogorszył kondycji włosów ani skóry głowy,nie spowodował łupieżu i swędzenia
    • wygodna mała pojemność na przetestowanie
    • przeznaczony do włosów normalnych i przetłuszczających się a sprawdził się na suchych :)
    • nie plącze włosów,włosy jest łatwo rozczesać nawet bez odżywki
    • dyscyplinuje i niweluje puszenie się włosów
    Wady:
    • przydałoby się pełnowymiarowe opakowanie
    • edycja limitowana
    • cena bez promocji
  • 1 listopada 2022 o 19:52
    Warto mieć go w podróży. Świetny produkt typu "travel", jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.
    Na ten mini szamponik skusiłam się przy okazji zakupów w drogerii, ponieważ był w mega promocji i kosztował (uwaga) 1 zł. Nie znałam kompletnie wcześniej produktów tej marki. Szampon znajduje się w malutkiej buteleczce o pojemności 80 ml, jest to produkt typowo "travel" stworzony z myślą o bagażu podróżnym. Jakie były moje wrażenia po jego zastosowaniu? Zdecydowanie pozytywne! Byłam naprawdę mile zaskoczona. DZIAŁANIE: Szampon bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy, ale jest przy tym jednocześnie bezpieczny. Jestem posiadaczką skóry suchej, często skłonnej do świądu i łuszczenia i ten produkt naprawdę poradził sobie bardzo dobrze. Jego wpływ na włosy również był pozytywnym zaskoczeniem - nie wysuszał ich, nie powodował zesztywnienia, zmatowienia czy plątania. Włosy po umyciu były miękkie i nawilżone (choć u mnie i tak zawsze wjeżdża jeszcze maska, aby dodatkowo odżywić włosy oraz ułatwić rozczesywanie). KONSYSTENCJA: Gęsta, żelowa. Produkt nie spływa między palcami, jest bardzo wydajny. ZAPACH: Rewelacyjny! Zdecydowanie kojarzący się z wakacjami - świeży, cytrusowy, orzeźwiający. Reasumując - naprawdę fajny produkt, który warto mieć ze sobą w podróży. Szkoda, że nie występuje w większych opakowaniach, chętnie kupiłabym do stosowania na codzień.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza skórę głowy
    • nie wysusza, nie podrażnia
    • wygładza włosy, nie kołtuni ich nadmiernie
    • gęsta, żelowa konsystencja = dobra wydajność
    • orzeźwiający, cytrusowy zapach