Kremy uniwersalne

Nacomi Next Lvl Dermo, Light Cream for Acne-pronte Skin Lekki krem do cery trądzikowej

Nacomi Next Level Dermo
Nacomi Next LvL Dermo Lekki Krem do Cery Trądzikowej 50ml
Bodyland.pl
Nacomi Lekki Krem do Cery Trądzikowej 50 ml
Nacomi Lekki krem do cery trądzikowej 50 ml

Sugary
    6 lutego 2025 o 8:54
    Świetny krem do cery trądzikowej – działa i nie zapycha!
    Kupiłam ten krem mojej nastoletniej córce, która zmaga się z trądzikiem, i okazał się strzałem w dziesiątkę. Nacomi to bardzo dobra polska marka, którą cenię za świetne składy i skuteczność ich produktów. Ten krem nie tylko pomaga w walce z niedoskonałościami, ale także dba o odpowiednie nawilżenie skóry, co jest kluczowe przy tego typu pielęgnacji. Ma lekką, nietłustą konsystencję, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Co ważne, nie zapycha porów, więc nie pogarsza stanu skóry – wręcz przeciwnie, wyraźnie ją uspokaja, redukuje zaczerwienienia i pomaga utrzymać równowagę. Moja córka zauważyła, że po regularnym stosowaniu skóra jest bardziej jednolita, mniej się przetłuszcza, a ilość wyprysków stopniowo się zmniejsza. Na duży plus fakt, że krem jest bardzo delikatny – nie podrażnia nawet wrażliwej skóry i nie powoduje pieczenia ani szczypania. Dodatkowym atutem jest wygodna tubka z pompką, co ułatwia aplikację i sprawia, że produkt jest bardziej higieniczny. Do tego ma bardzo ładne, minimalistyczne opakowanie, które wygląda elegancko i estetycznie na półce. W tej kategorii cenowej to naprawdę świetny wybór dla każdego, kto szuka skutecznego, a jednocześnie łagodnego kremu do cery trądzikowej.
    Zalety:
    • Lekka formuła, która nie zapycha porów
    • Dobre nawilżenie bez efektu obciążenia
    • Pomaga w redukcji wyprysków
    • Nie podrażnia wrażliwej skóry, nie szczypie
    • Polska marka z bardzo dobrymi składami
    • Wygodna tubka z pompką
    • Bardzo ładne, minimalistyczne opakowanie
  • 12 listopada 2024 o 14:24
    Lekki, ale skuteczny krem dla skóry problematycznej
    Nacomi Next Lvl Dermo, Light Cream for Acne-Prone Skin to produkt, który rewelacyjnie sprawdza się w codziennej pielęgnacji skóry trądzikowej. Krem ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie obciążając skóry i nie powodując uczucia tłustości. Idealnie nadaje się zarówno na dzień, jak i na noc, zapewniając skórze nawilżenie bez ryzyka zatykania porów. Formuła kremu została wzbogacona o składniki, które pomagają kontrolować nadmiar sebum oraz łagodzą podrażnienia i zaczerwienienia, typowe dla skóry problematycznej. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że stan mojej skóry wyraźnie się poprawił – niedoskonałości są mniej widoczne, a skóra wygląda zdrowiej i bardziej promiennie. Dodatkowo krem jest delikatny i wolny od drażniących substancji, co sprawia, że jest bezpieczny nawet dla wrażliwej skóry z tendencją do wyprysków. Jego formuła nie tylko dba o nawilżenie, ale również działa prewencyjnie, redukując powstawanie nowych niedoskonałości.
    _naatqa
    7 września 2024 o 18:42
    Nie wrócę ponownie
    Krem ma żelową konsystencję, która momentalnie się wchłania. Pozostawia ona po sobie jednak uczucie lepkości i klejenia się. Mimo że ma mieszaną cerę i używałam tego kremu latem to nawilżenie, które dawał, nie było dla mnie wystarczające i po kilku-kilkunastu minutach od jego aplikacji miałam ochotę nałożyć kolejną warstwę kremu, bo odczuwałam lekkie ściągnięcie. Z jednej strony jego opakowanie jest plusem, pompka jest bardzo higienicznym rozwiązaniem. A z drugiej strony owa pompka od samego początku zacinała się, a mniej więcej w połowie opakowanie w ogóle przestała działać. Musiałam więc za każdym razem odkręcać nakrętkę i w ten sposób dozować krem. Na plus skład, który jest wręcz naładowany zbawianymi składnikami dla cer trądzikowych.
    Zalety:
    • składniki łagodzące stany zapalne
    Wady:
    • zbyt małe nawilżenie
    • klejąca konsystencja
  • 14 sierpnia 2024 o 22:24
    Nic specjalnego nie zrobił, nie widzę efektów
    Krem kupiłam zachęcona opiniami na Hebe. Moja skóra ma przebarwienia, zaskórniki, jest mieszana i lekko trądzikowa. Krem ma fajny aplikator, wygodnie się go dozuje. Sama konsystencja jest bardzo lekka, dobrze się go rozprowadza na skórze. Mi się nie rolował ani z spfem, ani z makijażem, więc tutaj ma duży plus. Były takie momenty, że moja cera miała zaburzoną barierę hydrolipidową i wtedy produkt mnie lekko piekł, więc raczej wrażliwej skórze odradzam. Ale przejdźmy do najważniejszego, czyli do efektów, których u mnie brak. Produkt nic nie robił. Nie zaszkodził mojej skórze, ale nie widzę też żadnej poprawy.
    • lekka konsystencja
    • nie roluje się z makijażem
    • dobrze się rozprowadza
    Wady:
    • nie widzę efektów
    xxoxxo
    31 lipca 2024 o 10:52
    świetny!
    Świetny krem do c ery problematycznej. Niestety borykam się z zaskórnikami zamkniętymi + raz na jakiś czas potrafi mnie wysypać (trądzik hormonalny). Stosowałam już przeróżne kosmetyki od tych po kilkadziesiąt złotych po tem po kilkaset złotych czy Ten krem na prawde pomógł. mi wyciszyć i zniwelować przepisane przez dermatologów.... Od kiedy używam go od kilku tygodni co wieczór, nie wysypuje mnie prawie wcale. Nie dawałam temu produktowi dużej nadziei, raczej kupiłam go przypadkowo nie licząc że coś pomoże a jednak! Niska cena a działa cuda :) Przede wszystkim jest super lekki jak zaznacza producent, ma lekką żelową konsystencje więc nie zapycha. Odczucie jest takie jakby się nic nie kładło na buzię. Szybko się wchłania, bardzo dobrze nawilża. Nie jakoś rewelacyjnie ale nie ma też co oczekiwać że ten krem będzie działał na każdej płaszczyźnie. Na pewno wycisza zmiany trądzikowe i redukuje zaskórniki. Przynajmniej pomógł mi więc mam nadzieję że pomoże i kolejnym osobom które sięgną po tem krem. Kupiłam już 3 opakowanie i stał się nieodłącznym elementem mojej wieczornej pielęgnacji.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • redukuje zmiany trądzikowe i zaskórniki
    • szybko się wchłania
    • nawilża
    Wady:
    • jak za tą cenę to brak :)