Wszystkie składniki:
kendall
talc, ci 77891 (titanium dioxide), ci 45430, copernicia cerifera (carnauba) wax, isopropyl palmitate, ci 77491, ci 19140, isostearyl isostearate, triethoxycaprylylsilane, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract.
ego
calcium sodium borosilicate, calcium aluminium borosilicate, pentaerythrityl tetraisostearate, ci 77891 (titanium dioxide), octyldodecanol, cyclopentasiloxane, silica, tin oxide (ci 77861), ci 16035.
flirty
talc, mica, synthetic fluorphlogopite, ci 77891 (titanium dioxide), ci 12085, copernicia cerifera (carnauba) wax, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, ci 77491, ci 15850, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, octyldodecyl myristate, tin oxide (ci 77861), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract.
too good
talc, ci 77891 (titanium dioxide), ci 77492, ci 77491, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, copernicia cerifera (carnauba) wax, ci 77499, triethoxycaprylylsilane, octyldodecanol, octyldodecyl myristate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, phenoxyethanol, peg-8, tocopherol, juglans regia (walnut) shell extract, ethylhexylglycerin, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid.
ultraviolet
calcium sodium borosilicate, synthetic fluorphlogopite, octyldodecanol, pentaerythrityl tetraisostearate, ci 77891 (titanium dioxide), calcium aluminium borosilicate, tin oxide (ci 77861).