Maseczki w płachcie

Pax Moly Real Collagen Mask Pack Maska nawilżająca

• 3 kwietnia 2025 o 9:24
    Natychmiastowe nawilżenie
    Ta maska to poprostu zastrzyk nawilżenia dla mojej skóry. Jest wiele masek na rynku ,ale ta jest poprostu świetna. Wzięłam ją,bo akurat była na promocji w drogerii a do tej pory sięgam po nią gdy tylko moja skóra potrzebuje konkretnej dawki nawilżenia. Szczerze polecam osobom z problemem przesuszonej skóry i brakiem blasku na twarzy .
    Zalety:
    • Działanie
  • 1 kwietnia 2025 o 17:47
    Porządna dawka nawilżenia skóry suchej i wrażliwej.
    Maski w płachcie od Pax Moly goszczą na stałe w mojej pielęgnacji. Czarna saszetka z elementami złota w wersji z kolagenem jest bardzo dobra i skuteczna w działaniu. Wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały poddane na opakowaniu. Z łatwością można otworzyć opakowanie rozrywając z boku nacięcie i wyjąć białą miękka płachtę z delikatnej tkaniny. W środku opakowania znajdziemy dużo bezbarwnej i bezzapachowej esencji. Moja twarz jest drobna i płachta idealnie przylega, a otwory na oczach i nosie są idealnie dopasowane. Z przyjemnością sięgam po maskę z mocą dobrych nawilżających składników min. ekstrakty z komórek macierzystych, żeń - szenia czy anyżu. Wystarczy zaaplikować na oczyszczoną skórę twarzy na ok. 10-20 minut po czym wklepać resztki esencji. Podczas stosowania nie wystąpiły żadne skutku uboczne typu pieczenie, podrażnienie skóry czy uczulenie na któryś ze składników. Maseczkę stosuje na noc lub rano, a skóra sucha i wrażliwa tylko korzysta z dobrodziejstw esencji staje się nawilżona, gładka i miękka, zadbana, a makijaż trzyma się cały dzień. Uważam, że cena jest adekwatna do jakości i wydajności. Szczerze polecam wypróbować ♥️
  • 29 marca 2025 o 8:17
    Jest ok!
    Przy okazji zakupów w Rossmanie zawsze odwiedzam ściankę z maseczkami bo regularnie któreś serie są w dobrych promocjach. Pax Moly jeszcze nie testowałam więc z ciekawości wzięłam kilka rodzajów. Maska kolagenowa umieszczona jest w ciemnej saszetce z metalicznymi napisami. Faktycznie przyciągają wzrok. Saszetkę rozrywa się bardzo łatwo jednym pociagnieciem więc to jest zawsze na plus że nie muszę szukać nożyczek:) płachta jest bardzo mocno nasączona z przyjnego materiału. Tak jak uwagę zwróciła jedna z wizazanek otwory na oczy i usta są trochę male. W okolicach oczu płachta nachodzi na powieki co nie jest do końca komfortowe. Maska nie pachnie lub zapach jest bardzo slabo wyczuwalny. Poniekąd może i dobrze bo zapach potrafi drażnić ale ja lubię jak delikatnie pachnie. Esencji w saszetce jest dużo więc dokładam na płachtę I wklepuję w szyję. Maska dobrze trzyma się skóry więc można w międzyczasie coś robić. Nosiłam ją 20 min I na początku był chłodek, a później lekkie ciepło już przy końcu i zastanawiałam się czy mnie nie podrażni ale nie, nic takiego się nie wydarzyło. Po ściągnięciu zostało jeszcze sporo esencji do wklepania. Udało mi się ją całkiem wklepać po ok 10 min. Nie pozostawiła lepkiej warstwy. Skóra była solidnie nasączona. Rano było jeszcze czuć nawilżenie i miękkość skóry. Za taką cenę (ok 3 zl) warto kupić kilka sztuk i regularnie powtarzać dla lepszych efektów.
  • 7 lipca 2023 o 19:36
    Ładne opakowanie
    Maseczka na płachcie. Zapakowana w fioletowo czarną saszetkę. Ładnie wygląda. Zapach maski mało wyczuwalny. Dobrze przylega do skóry i jest fajnie wycięta. Serum mocno śliskie i jest go dużo w opakowaniu. Nawilża skórę, nie uczula jej. Efekt myślę, że jest ok. Skóra sucha wygląda lepiej i jest miękka w dotyku. Suche skórki znikły po jej zastosowaniu.
    C_in_i
    19 maja 2023 o 20:51
    Przyzwoity produkt
    Używa od:próbka
    Maskę dostałam w prezencie. Opakowanie łatwo sie otwiera, po wyjęciu płachta dobrze się rozkłada i łatwo nakładka na twarz, nie rwie się. Jednak mam uwagę do otworów - pewnie wyjdę na rasistke - uważam, że ta maska zrobiona jest stricte ma rynek azjatycki. Na rynek europejski powinna mieć większe otwory płachta nachodzi na skórę wokół oczu oraz na usta, przez co uczucie szczypania jest bardziej intensywne. Dla mnie jest to duży minus. Maska jest bardzo intensywnie nawilżona serum, w opakowaniu jednak nie zostaje za dużo produktu, wystarczająco jednak, by nanieść na szyję i dekolt. Po nałożeniu płachty odczułam chłód oraz pieczenie, zwłaszcza w miejscach gdzie skóra jest bardziej wrażliwa. Jeśli chodzi o zapach - nie zwróciłam na niego uwagi, czyli był mało intensywny i nie drażnił swoją wonią. ( Po covidzie moje powonienie nie jest najlepsze). Maska dobrze nawilżyła moją skórę, jej resztki musiałam usunąć, ponieważ nie wchłonęła sie cała i pozostawiła lepką warstwę. Po usunięciu resztek produktu skóra była lekko napięta, rozświetlona, gładka.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie