Balsamy do ciała

Eveline Cosmetics Bio Organic, Ujędrniająco-regenerujący bio balsam do ciała

• 6 września 2024 o 19:47
    Przyjemny zapach
    Balsam o bardzo ładnym, przyjemnym i subtelnym zapachu, o bogatej konsystencji (bardzo gęstej) przez co jest wydajny. Umieszczony jest w bardzo dużej butelce z pompką, która nie dawała rady wydostać produktu mimo, że jeszcze sporo zostało. Musiałam rozcinać butelkę i przenieść prawie 1/4 balsamu do innego pojemnika. Stosowałam balsam codziennie wieczorem, moja skóra była przyjemna, gładka, dobrze sprawdzał się po goleniu lub po innych podrażnieniach. Nie zauważyłam jakiegoś znacznego ujedrnienia ale ogólnie jestem zadowolona z działania.
  • 28 maja 2023 o 17:13
    Naprawdę świetny i mega wydajny
    To nie mój pierwszy balsam z tej serii. Bardzo zaciekawiła mnie ta wersja z orchideą i lubię wielkie pojemności tych balsamów, dlatego kupiłam bez zastanowienia. Na dodatek 15zl za tak duży balsam z fajnym składem? Oczywiście że musiałam go przetestować. Pierwsze co chciałabym zaznaczyć, mimo że butelka jest dosyć duża i gruba to poręczna i nie jest ciężka. Bez problemu da się przenosić balsam z miejsca na miejsce i używać według uznania. Przecięcie butelki pod koniec używania też nie jest problemem bo plastik nie jest jakiś twardy. Pompka funkcjonalna i dozująca rozsądną ilość produktu. Pierwsze co zauważyłam to oczywiście piękny zapach, kwiatowy i rześki, pachnący jak cudne perfumy. Naprawdę długo utrzymuje się na skórze jak na standardy balsamu do ciała co było dla mnie kolejnym zdziwieniem. Pachnie intensywnie ale nie natarczywie. Konsystencja kosmetyku jest odpowiednio gęsta i lekko się rozprowadzająca, nie bieli ani trochę. Bardzo szybko się wchłania i nie lepi. Balsam idealny na co dzień, nie ma w sobie ani krzty tłustości. Zostawia na skórze delikatne kojące uczucie i nawilża odpowiednio jak na moje potrzeby. Nie odczuwam po nim ściągania czy nieprzyjemnego przesuszania. Przez jakiś czas był jedynym balsamem którego używałam i odpowiednio zatroszczył się o moją skórę. Sprawił że jest miękka i miła w dotyku. Po prostu zrobił to co powinien robić dobry balsam do ciała :) Nie zdarzyły mi się żadne podrażnienia czy zaczerwienienia skóry po używaniu go, a mam do tego tendencję. Zdecydowanie polecam ten kosmetyk. Na pewno kupię go po raz kolejny.