Serum do twarzy

Tołpa Enzymatyczne Serum Rozświetlające 30ml
Tołpa Dermo Face Enzyme

• Dzisiaj o 10:48
    Bardzo dobre
    Bardzo dobre serum rozświetlające. Efekt widać po pierwszych użyciach. Na większe przebarwienia nie do końca się nadaje, lekko je trochę rozjaśni. Starczyło na 1.5 miesiąca, używałam raz dziennie.
  • 12 marca 2025 o 20:04
    Cudowne serum do twarzy
    Serum zakupiłam w drogerii Hebe za mniej niż 30 zł. Uwielbiam produkty marki tołpy i chyba żaden mnie jeszcze nie zawiódł. Serum posiada wygodne opakowanie z aplikatorem (pipetą), dzięki której możemy dozować ilość aplikowanego produktu. Zapach jest średni. Moim zdaniem pachnie jak witamina C. Serum wystarczyło mi na ok 2 miesiące regularnego stosowania, przez co mogę stwierdzić, że jest bardzo wydajne. Efekt który robił na mojej skórze to coś pięknego. Rozjaśniał przebarwienia, zmniejszał pory oraz w połączeniu z kremem z witaminą C dobrze nawilżał. Z pewnością jak wykorzystam moje zapasy to wrócę do tego produktu.
  • 3 marca 2025 o 14:24
    Cudne serum rozświetlające
    Tołpa. Enzymatyczne serum rozświetlające. To moje pierwsze spotkanie z tym serum i jestem zachwycona! Ma lekką, szybko wchłaniającą się konsystencję, dzięki czemu nie zostawia tłustej warstwy na skórze. Po pierwszym użyciu moja cera była bardziej promienna, nawilżona i wyglądała na wypoczętą. Zapach jest delikatny i przyjemny, a skład pełen dobroczynnych składników, jak witamina C i kurkuma. Mam nadzieję, że przy regularnym stosowaniu efekty będą jeszcze lepsze. Na ten moment - absolutnie polecam!
  • 6 lutego 2025 o 13:45
    Są lepsze produkty na walkę z przebarwieniami
    Produkt dostałam w hebe za wygranie w loterii. Ucieszyłam się, bo cały czas walczę z przebarwieniami i lubię witaminę C. Jestem w połowie buteleczki i na razie nie zauważyłam efektu rozjaśnienia, które zapewniane jest na opakowaniu. Sama raczej nie kupię. Myślę, że na rezultaty trzeba długo poczekać. Konsystencja produktu jest lekka i przyjemna na twarzy, nie powoduje uczucia lepkości. Mi osobiście bardzo przypadł do gustu zapach tego serum, a także wygodna i higieniczna butelka z pipetą.
    Zalety:
    • higieniczne opakowanie,
    • ładny zapach
  • 8 grudnia 2024 o 11:42
    Dobre serum dla cer mieszanych i tłustych
    Przez ostatni miesiąc testowałam enzymatyczne serum rozświetlające z Tołpy, które otrzymałam w gratisie w konkursie Hebe. Byłam go bardzo ciekawa. Od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad zakupem, bo czytałam o nim pozytywne recenzje. • Skład: enzymy i oleje tj. z nasion owoców baobabu, z nasion słonecznika, z ziaren soi, olej annato, a także typowo nawilżające tj. gliceryna, witamina e, bacillus ferment (probiotyk). Składniki mają zarówno działanie delikatnie złuszczające, jak i przywracające równowagę mikrobiomu. • Konsystencja: lekka, wodnista, szybko się wchłania i dość szybko zastyga. • Wydajność: serum wystarcza na około 1,5-2 mies. przy stosowaniu produktu co 2-3 dni. Z racji tego, że produkt jednak delikatnie złuszcza, nie stosuję go codziennie co wpływa też na jego dłuższe stosowanie. • Opakowanie: lekkie, wygodne, solidna pipeta. Super sprawdzi się na podróż. • Obietnice producenta: nie zauważyłam rozjaśnienia przebarwień, które deklaruje producent. Natomiast widzę wygładzenie, ujednolicenie cery pod kątem jej struktury. Po przebudzeniu widzę, że skóra jest jędrna, miękka, złuszczona i zregenerowana. To bardzo dobry produkt, ale odejmuję gwiazdkę za brak działania na przebarwienia, bo nawet w nazwie jest wskazanie, że działa rozjaśniająco. Fajny, tani produkt o super działaniu. • Czy wart ceny?: myślę, że warto polować na niego w promocji. Jednak jest wiele produktów na rynku o podobnym działaniu. Wart przetestowania, ale nie zabijałabym się o niego podczas promocji.