Błyszczyki

Ingrid Lexy Błyszczyk do Ust Sunrise

Lisek87
    19 kwietnia 2023 o 14:21
    Oł noł !
    Kupiłam wersję "pina colada" i zbaraniałam.. błyszczyk obłędnie pachnie i to tyle z plusów.. Jest okropnie wodnisty! Ani to błyszczyk ani olejek.. konsystencja jest totalną klapą! Postanowiłam kupić drugi, bo coś mi w tej formule nie pasowało, myślałam, że może akurat natrafiłam na jakąś trefną wersję czy coś ale niestety drugi błyszczyk jest dokładnie taki sam.. woda woda woda.. Testowałam, dawałam mu szansę, ale nie.. kompletnie nie nawilża ust, wręcz przeciwnie.. moje usta podrażnia, robią się popękane w kącikach a jak żyje 35 lat na tym świecie to żaden błyszczyk czegoś takiego mi nie zrobił.. Serdecznie odradzam!
    Zalety:
    Wady:
    • Wodnista konsystencja
    • Tandetne opakowanie
    • Brak nawilżenia
    • Podrażnienie ust
  • 1 marca 2023 o 20:14
    Ingrid Cosmetics, Ingrid x Lexy, Lip Gloss
    Zwykły błyszczyk bez żadnego wow jest w porządku. Formuła dość gęsta i klejąca co mi osobiście nie przypadło do gustu. Ciekawy kolor z pięknym błyskam, drobinki raczej należą do tych większych. Największym plusem jest zapach tego produktu, fenomenalny, zakochałam się.. (mam złotą wersję tego produktu).
    Zalety:
    • błysk drobinek
    • aplikator
    Wady:
    • klejaca formuła