Szampony do włosów

so!flow Humektantowy szampon do włosów niskoporowatych i pozbawionych objętości

So!flow Szampon do Włosów Niskoporowatych 400ml

• 19 lutego 2025 o 22:21
    So!flow szampon do włosów niskoporowych
    Szampon kupiłam ponieważ chciałam dodac objętości .Używam tego szamponu 2 miesiące. Butelkę jest wygodna . Szampon jest piękny, cytrusowy ma bardzo świeży zapach. Kocham kosmetyki cytrusowe . Pieni się bardzo dobrze.
    Zalety:
    • Pieni się dobrze
    • Pieknie pachnie
    • Świeże włosy
    Wady:
    • Sls
  • 4 maja 2024 o 11:04
    włosy muszą się przyzwyczaić
    Jest to chyba mój trzeci szampon w marki so!flow i muszę przyznać, że różni się od pozostałych, zakładam, że to przez znaczną obecność humektantów, po prostu w wypadku moich włosów musiałam dać im czas, aby się przyzwyczaiły i zaczęły dobrze reagować na ten szampon. -dobrze się pieni -oczyszcza skórę głowy -świeży zapach -wydajny -atrakcyjna cena -nie plącze włosów -nie podrażnia
  • 5 sierpnia 2023 o 15:56
    Dobrze myje, ale nie dodaje objętości
    Po tym, jak sprawdziła mi się maska z serii dla śniednioporów chciałam spróbować też innych produktów z tej firmy. Ten szampon kupiłam ponieważ zdarza się, że mam przyklapnięte włosy, więc chciałam dodać im trochę objętości. Używałam tego szamponu 2-3 miesiące. Butelkę ma wygodną, plastikową, z zamknięciem na klik. Pierwsze co zauważam po otworzeniu to piękny, cytrusowy, świeży zapach. Uwielbiam kosmetyki właśnie w tych tonach zapachowych, więc bardzo mi się spodobał. Pieni się bardzo dobrze. Co prawda nie ma SLS, ale zastępujący go ALS też jest dość mocnym detergentem. Nie przeszkadza mi to, dopóki szampon nie spowoduje łupieżu - na szczęście po tym nic takiego się nie wydarzyło. Szampon spełnia swoją rolę - dobrze oczyszcza skórę głowy, nie ma problemu z usunięciem zanieczyszczeń, włosy są świeże i dobrze domyte. Równocześnie nie pozostawia włosów "tępych" i szorstkich. Jeśli chodzi o objętość to cudów się nie spodziewałam, ale w moim odczuciu efekt jest taki sam jak po każdym innym szamponie, czyli niezbyt zauważalny. Mimo, że jest to szampon humektantowy i posiada wysoko w składzie glicerynę, to nie puszy włosów. Ogólnie szampon jak najbardziej na plus, bez szału, ale spełnia swoją podstawową funkcję bardzo dobrze.
    Zalety:
    • dobrze domywa skórę głowy bez efektu stępienia włosów,
    • bardzo ładny świeży zapach,
    • butelka z wygodnym zamknięciem
    Wady:
    • nie zauważyłam dodania objętości