Maseczki klasyczne

Puorella Snail Natural Mask Sheet (Regenerująca maska do twarzy `Śluz ślimaka`)

• 25 marca 2025 o 15:31
    Regeneracja na 5+
    Polecam, bardzo dobrze nawilżona maseczka, skóra po jej użyciu ładnie zregenerowana. Zauważalne niemal natychmiast efekty ???? wiele maseczek w płachcie przetestowałam, te z Puorella są w mojej ocenie jedne z lepszych jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny. Tym bardziej, że często można je znaleźć na promocji w Hebe. Chętnie do niej wracam ❤️
    Zalety:
    • Regenerujące działanie
    • Atrakcyjna cena
  • 1 lutego 2025 o 10:48
    Fajna, tania maska!
    Używa od:próbka
    Na maski Puorella skusiłam się kiedy brakowało mi kilka złotych do darmowej wysyłki na Hebe. Była akurat promocja 2+1 za 1gr, więc kupiłam trzy (różne). Dzisiaj użyłam tej ze śluzem ślimaka i jestem naprawdę nią zachwycona! Bałam się, że ta tkanina będzie twarda i ciężka do ułożenia na twarzy - nic bardziej mylnego. Jest bardzo miękka, wydaje mi się aż za bardzo :D Trochę łatwo można ją rozciągnąć, ale do twarzy przylega idealnie. Ma też sporo esencji, ktora starczyła mi również na pokrycie szyji i dekoltu. Maska posiada świeży zapach, nie podrażnia ani nie szczypie. Maskę trzymałam ok.10min i po tym czasie była wciąż mokra, dzięki czemu mogłam jeszcze raz przetrzeć nią szyję oraz dekolt. Po ściągnięciu buzia była bardzo miękka, odżywiona i wydaje mi się, że nawet rozjaśniona. Skóra dostała przepięknego glow, który utrzymywał się przez cały dzień. Jestem z niej naprawdę mega zadowolona i z pewnością często będzie gościła w moich zamówieniach z Hebe :)
  • 22 listopada 2024 o 15:02
    To już moja kolejna maska w płacie od Puorella, która świetnie działa!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    To już moja kolejna maska w płacie od Puorella, która świetnie działa! Kupilam za jakieś 4 zł na promocji w Hebe i bardzo fajnie mi się sprawdziła. Znając już to, że jest bardzo cienka nie przejęłam się tym zbytnio, bo jej działanie jest równie dobre jak pozostałych masek w płacie tej marki! Na szczęście nie porwała się, nic nie stało się również I tej sztuce choć przy pierwszej miałam obawy ! Fajnie ukoiła mi twarz, delikatnie nawilżyła, odżywiła, pozostawiła ją promienna i rozświetlona. Super, jak za tę cenę nie ma sobie równych!
    Zalety:
    • Maska daje przyjemne uczucie ukojenia, nawilżenia, odżywienia
    • Ma bardzo niską cenę jak za maskę w płacie
    • Fajne działanie
  • 7 maja 2023 o 13:29
    Przeciętna jak na śluz ślimaczka
    Maseczka ma ładne opakowanie, ze skromnym opisem działania i składem. Niestety nie wszystko w tych maskach w składzie mi odpowiada, ale i tak się skusiłam ze względu na ich sławę. Maska ze śluzem dobrze się nakłada, jest dość elastyczna, można ją łatwo dostosować do twarzy. Nasączenie pozwala dokładnie ją utrzymać w miejscu. Nie spływa i nie kapie, pomimo, że jest bardzo mocno nasączona serum. Jeszce w opakowaniu pozostaje solidna dawka np. na dłonie czy dekolt. Maska ma za zadanie regenerować i nawilżać. Skóra po użyciu jest wyciszona, ochłodzona i nawilżona. Preparat zostawia lepką warstwę, więc nie polecam przed wyjściem i makijażem. Zapach maseczki jest przyjemny. Ogólnie za tą cenę warto spróbować, ale tylko jako ciekawostkę.
    Zalety:
    • łatwa w użyciu
    • nawilżenie
    • jest mocno nasączona
    Wady:
    • nie zauważyłam regeneracji
    • lepka warstwa
  • 27 marca 2023 o 21:26
    Nawilżenie
    Maska w płachcie jest dobrze nasączona. Po 20 minutach nadal na materiale czuć esencję. Produkt szybko się wchłania. Skóra po użyciu jest nawilżona, delikatnie wygładzona i ładnie wygląda. Nie podrażnię skóry. Zapach przyjemny. Fajny dodatek do wieczornej pielęgnacji.
    Zalety:
    • nawilża
    • dobrze nasączona
    • dobrze skrojony materiał