Odżywki do brwi

Nacomi Eyelash and eyebrow serum, serum do rzęs i brwi, 2x4ml
Nacomi

• 23 stycznia 2025 o 15:59
    Piękne rzęsy bez tuszu
    Często rezygnuje z makijażu, dlatego szukam produktów, które sprawią, że będą wyglądać lepiej, gdy jestem sauté. Dzięki temu serum moje rzęsy są piękne, długie i gęste nawet bez tuszu. Już po miesiącu codziennego stosowania zauważyłam znaczną różnicę. Precyzyjny pędzelek umożliwia aplikację tuż przy linii rzęs, a szczoteczka świetnie wyczesuje nawet najmniejsze włoski na brwiach. Najbardziej cenię w tym produkcie jego naturalny skład. Znajdziemy tu ekstrakt z kozieradki i pokrzywy zwyczajnej (zawierające witaminy, selen, cynk, żelazo, krzem czy potas), a także połączenie trehalozy, propanediolu, gliceryny i panthenolu. Co ważne, nie ma tu kontrowersyjnego bimatoprostu stosowanego przy leczeniu jaskry.
  • 29 października 2024 o 14:31
    Dwie końcówki
    Mi na porostt rzęs sprawdziło się serum od nacomi, ma dwie końcówki, dzięki czemu mam wrażenie że docieram do każdego miejsca przy oku. Używam serum zarówno do rzęs i jak i brwi
    Zalety:
    • Dwie końcówki
    Wady:
    • BRAK
    T_Lec
    5 września 2024 o 11:00
    Zdecydowanie polecam
    Pierwsze opakowanie serum lashes and brows dostałam od przyjaciółki. Teraz jest stałym elementem w mojej kosmetyczce. Szczególnie polecam do brwi. Po dwóch miesiącach regularnego stosowania brwi stały się gęstsze, bardziej wyraziste, nie potrzebują dodatkowego podkreślania makijażem. Rzęsy także wydają się dłuższe i mocniejsze. Dodatkowym atutem są dwie końcówki do aplikacji produktu - zarówno przy nasadzie rzęs jak i do rozrowadzenia produktu na całej długości rzęs i brwi. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • zagęszcza i pogrubia
    • wzmacnia naturalny kolor brwi
    • łatwy w aplikacji
  • 27 sierpnia 2024 o 18:53
    Spełnia obietnice producenta
    Przetestowałam serum do rzęs i brwi i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona efektami. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moje rzęsy stały się wyraźnie dłuższe i gęstsze. To serum rzeczywiście robi różnicę – moje rzęsy wyglądają pełniej, a brwi są bardziej wyraziste. Serum nie zawiera bimatoprostu, co dla mnie jest dużym plusem, bo unikam kontrowersyjnych składników. W jego składzie znajdują się naturalne ekstrakty z kozieradki i pokrzywy, które świetnie wpływają na kondycję włosków. Rzęsy stały się bardziej lśniące i mniej wypadają. Dodatkowo, formuła z trehalozą, propanediolem, gliceryną i panthenolem dobrze nawilża i odżywia włoski, co przyczynia się do ich zdrowszego wyglądu. Jedynym minusem, który zauważyłam, jest potrzeba regularnego stosowania, żeby zobaczyć wyraźne rezultaty. Ale jeśli jesteście gotowe na trochę cierpliwości, to warto. Rzęsy wyglądają na dłuższe i gęstsze, a brwi są pełniejsze – naprawdę robią wrażenie.
    Zalety:
    • działanie
    • podwójny aplikator
    • bezpieczne dla oczu
    Wady:
    • wymaga regularności (jak chyba każdy z tego typu kosmetyków)
  • 19 sierpnia 2024 o 17:32
    Mega fajny produkt, polecam
    mialam bardzo zniszczone rzęsy po doczepianiu, kupiłam to serum i na efekty nie musiałam długo czekać, teraz nie musze nawet chodzić na przedłużanie bo moje naturalne rzesy są super
    Zalety:
    • szybkość działania

Zobacz także inne Odżywki do brwi